lördag 30 januari 2010

bläbläblä

jag gillar inte dej, och det har jag aldrig gjort. HAHA!

lördag

Mina planer för denna dag har blivit ändrade en del, först skulle jag till Petter. Men så blev det inte riktigt, för en del saker.. Och sen så blev det inte att jag skulle iväg ändå så just nu sitter jag hemma hos Johan med Oskar, Billy, Kalle och självklart Johan. Men jag fattar inte riktigt vad jag gör här? De sitter och kollar på en skitdålig film.. Hur länge jag stannar här det vet jag inte, men som det känns nu, så stannar jag inte speciellt länge..

skolarbete

Just nu sitter jag och skriver på mitt Hotellarbete som ska vara inne om ett par veckor, men jag har ingen lust att sitta med det i sista sekund. Så jag tänkte försöka bli klar med det innan sportlovet. Som de flesta redan vet har jag valt att skriva om Avalon och det går riktigt bra, förtillfället skriver jag om se värdigheter här i Göteborg och det finns ju en del. Nu ska jag fortsätta med mitt skrivande.

godmorgon!

Ja, det kan man verkligen säga just nu. Jag somnade runt 12 tiden igår tror jag? Innan jag gick och la mej fotograferade jag lite och ja, det blev ett par bilder. Men inga bra tror jag. Jaga vaknade inte förens typ nu, och har sovit hela natten och inte vaknat en enda gång. Fast jag önskar nästan att jag hade vaknat några gånger inatt, för som sagt, jag drömmer för mycket..