torsdag 19 november 2009

Tårar

Jag vet inte, jag orkar inte, jag bryr mej inte. Det enda jag vill just nu är att krypa upp i din famn, gossa in mej riktigt mycket mot din varma, underbara kropp och bara gråta.

Höst, vinter och känslor!

Vinden blåser mjukt och kyligt i mitt hår, när jag går där med dej hållandes i min hand. Mitt alldeles egna hår, mitt långa, inte så finahår, men det är faktiskt mitt eget, och ingenannans hår. Inget tovigt och felfärgat löshår. Mitt eget hår som jag gillar ibland när det är platt och extralångt. När du går där vid min sida och berättar vad du egentligen känner känns det som om det blåser till extramycket. Känslorna i mej bara flyger runt, som om det vore löv i en höststorm. Men mycket större, tyngre och finare än löv flyger känslorna runt. Jag säger inte att jag inte tycker om höstlöv, för det gör jag. Jag tycker de är underbartfina. Alla olika färgnyanser de skiftar mellan, röd, gul, grön, orange och brun. Plötsligt när vi går där börjar det falla ner något där uppifrån. Något mindre än höstlöven som började falla för några månadersen, något vitt och fint. När man var liten, gick på dagis och satt och målade om förmiddagarna fick dessa små finasaker bli till små stjärnor nästan, fast finare. Det jag pratar om är snön som börjat falla.

Hemma igen!

Mycket onödig dag idag i skolan, hade bara en och en halv lektion idag. Först svenska i ca 50minuter, sen engelska i 20minuter eller nått och efter det slutade vi. Mycket onödigt tycker jag, vi kunde lika väl ha varit lediga idag tycker jag. Om det är någon som inte märkt det än, så regnar det ute och gjort det de senaste dagarna..

SEGT!

Usch nej, jag känner mej depp av att sitta här hemma och inte göra något speciellt. Jag klarar inte av det, tiden går så otroligt långsamt. Jag ska inte gå till bussen förens om ca 40minuter. Hela 40minuter ska jag vara hemma till, detta är segt. Jag orkar inte det, och jag kan inte gå till skolan heller för det är pissväder ute.. Detta suger stort!! Sovmorgon till ett, när man inte kan sova till längre än åtta, det suger stort!

9B

Jag saknar er något enormt.. Jag trodde aldrig att jag skulle känna en såhär stor smärta att inte se er varje dag, att inte få spendera varje lektion med er. Att vara inne i köket i uppehållsrummet även att inte alla av oss som fick det, men att Torbjörn just lät oss vara det trottsallt. Just oss var det han lät vara inne i köket, det var just oss han litade på. Jag saknar er, alla stökiga, lugna, tråkiga, roliga, sega och ja, allt vad nu alla lektioner kändes som. Jag saknar det. Jag vill att det ska vara som då. Jag är inte helt säker på att jag vill ha allt som det är nu. Detta är inte jag, jag vet inte var jag befinner mej.. Det är inte såhär jag vill ha det. Jag saknar er.

Sovmorgon.

Det är segt med sovmorgon till klockan ett, speciellt när man vaknar klockan åtta och inte kan somna om då. Just nu sitter jag och målar naglar, lyssnar på underbar musik och funderar på att äta något innan jag åker till skolan. Behöver ju som sagt inte gå hemifrån förens om ca en och en halvtimme, så har ju en hel del tid på mej. Under förmiddagen har jag redan hunnit prata i telefon, se på två filmer, ätit frukost, bytt kläder tre eller fyra gånger och funderar på att väcka min bror. Men han kom upp för ca tio minutersen, och stack nyss till skolan. Inte mycket sällskap man får vid denna tiden på dygnet känns det som.

bläckfisk!

Dagens bild är en bild på bläckfiskar från Kroatien.