måndag 22 december 2008

Äntligen jullov, sjukt gött är det. I fredags efter att vi hade slutat åkte Frida med mej in till stan och lämnade in min telefon, sen åkte vi och mötte Carro på hjalmar. Frida och Carro åkte till Frida, och jag åkte hem till mej. Resten av dagen gjorde jag absolut ingenting, kollade på tv, badade och satt vid datorn.
.
Igår/förrgår lördag kom Amanda, Jossan och Nordgren in till vårat älskade Göteborg. Vi gick på bio "Vi hade iallafall tur med vädret, igen" såg vi. HAHA, det var helt okej faktist fast lite små seg då och då. Mötte de vid tre tiden ungefär, då åkte vi och hämtade ut biljetterna. När vi hade hämtat ut våra älskade biljetter gick vi in på "VIP-toan". huhu* Sen drog vi oss mot Netto, köpte dricka, godis och chips, gick tillbaka till bio och såg filmen. När filmen var slut åkte vi till Frida för att få våra x-ider av Kim, sen mötte vi Charlie. Åkte hem till mej, kollade film, slingade håre och hade allmänt trevligt. Jossan åkte hem vid halv 12 ungefär, och Charlie vid kvart över 1. När dem hade åkt var vi sjukt trött, så vi gick och la oss, snackade, musik, och massor av sms. Så ringde barre, snackade med han i ungefär en och en halv timme. Sen somnade jag, då hade redan Amanda och Nordgren sovigt länge. Huhu*
. Idag/igår söndag vaknade vi vid ungefär 10 eller något, snackade och hade mysigt. Vid 12 tiden gick vi upp åt frukost, sen blev det datorn i en timme eller nått sånt. Även att vi hade sagt att vi skulle fixa oss och dra in till stan. Fast till stan kom vi inte till förens vid två tiden eller något sådant. I stan mötte vi Charlie, va med han en stund. Sen vid 3 tiden drog jag hem igen, gäster! Åt middag och sådant, sen drog jag till eketrä och mötte Frida och Charlie, drog ner till Frida. Först gjorde vi absolut ingenting, halvsov typ, datorn och musik. Efter en stund kom Hanna, Jocke och Tobbe. Vi kollade på Mysteriet på greveholm, feting bäst asså. Va ute en stund med, sen vid halv 10tiden drog jag mej hemåt.
. Huhu* Detta var min underbara helg med älsklingarna. Synd ba att inte Carro, Cissi och Fanny kunde vara med.. Nästan gång blir det alla brudarna. ILY!(v.