söndag 8 maj 2011

sängen

Ligger i sängen nu och ska strax sova tror jag, inte för att jag är speciellt trött eller så men har inte så mycket att göra.. Plugga? Borde göras, men nej inte nu. Sova? Borde göras, men är inte trött.. Så det får antingen blir till att ligga upp en stund till med datorn i knät eller till att sova!

7&8maj

solning i parken

Ligger på soffan och kollar på BB nu, det går verkligen inte att låta bli att inte kolla.. Tidigare ikväll var jag ute på en kortispromenad med mitt kinderägg, det blev inte mycket till promenad istället la vi oss på kullen i parken i solen. Låg och lyssnade på musik, pratade och skrattade massor! Imorgon är jag ledig från skolan men istället blir det jobb, fast på kvällen, det gillar vi. Börjar vid fem ungefär och jobbar under IFK - GAIS matchen, det gillar vi!
Bilder från ikväll kommer senare när jag har tillgång till att lägga in de på datorn.

Jajamen

Igår var vi uppe hos Björn och Lena, åt god middag där, senare på kvällen cyklade jag hem igen och träffade Elin! När jag kom hem blev det ut och gå en lång och härlig promenad med massor av tjöt, bland annat om min tjejmiddag som blir av om drygt tre veckor! Det kommer bli toppen bra tror jag nog. Efter promenad blev det hem hit och dega framför tvn i någon timme eller så tills hon begav sig hem till sig, och jag ner i min säng! Tack för dessa eftermiddag/kvällar denna veckan. Allt som hänt, det är så sjukt, det finns inga ord för det. Tanken på allt som hänt får mig bara att le och känna lycka!
  • Varbergspojkar
  • "Glenn" & "Findus"
  • Traktorer i stora staden(!?)
  • Orustpojkar
  • Randomkillar
  • Traktor-SM
  • "Halmstad"
Ja det är så mycket som har hänt och jag har nog inte skrattat så här mycket som jag gjort i veckan, på riktigt länge! All kärlek till dig mitt Kinderägg!

håår

Igår klippte jag av mitt halvlånga hår till kort, och idag klippte jag av mitt korta hår till ännu kortare! Ja men så, nu vet ni om det, bild kommer så småningom.. Det vill säga att min hästman är borta, det gillar vi skarpt!

20dagar

Ligger på soffan och väntar på pannkakor, kan man få en bättre frukost eller? Nej skulle inte tro det och jag är jättehungrig så det blir bra! Inte nog med det, det är 20dagar kvar tills jag fyller år!!