tisdag 29 mars 2011

Min Johanna

Jag behöver min Johanna här nu. Bara förklara allting, allt som jag egentligen redan har förklarat på sms. Men istället få ta det i verkligheten och diskutera det, och det sker på fredag! Nej nu ska jag sova, nattinatti!

försent

Du gav mig energi, du gav mig kraft till att kämpa på. Så kom detta, det är för bra för att vara sant.. Jag kan knappt tro det, det får inte vara sant.. Hur kommer det bli nu då? Kommer du fortfarande att ge mig den där energin? Jag behöver dig, du ger mig en sån kraft till att kämpa på och trots att det är tufft och jobbigt. Du fanns alltid där om kvällarna när det var som jobbigast, du fanns alltid där med sms som gjorde att jag inte gav upp! Jag behöver dig på ett eller annat sätt, och detta är ett sätt som inte kommer att funka..

det får vara färgglatt i köket

Det är helt okej att ha det färgglatt i köket, detta är bara en del av mina färgglada saker i vårat kök och mer ska det bli. Har precis gjort hamburgare med fetaost och jalapenios i, det blir dagens middag. Så när pappa kommer hem blir det till att grilla dem, mums!

frågestund!?

Ja, jag tänkte faktiskt ta en frågestund! Aldrig haft det tidigare, så vi får väl se om det kommer några frågar. Kommer det några frågor, så är ju det kul om inte, så ja. Så ja, nu börjar frågestunden och fortsätter tills på torsdag kväll tänkte jag mig. Så fråga på nu! 
bild från vintern 08

usch

Oj, det var verkligen inte igår som jag sov såhär länge sist asså. Skönt att verkligen få sova ut, även om  min natt har varit förjävlig.. En av de värsta nätterna sen det tog slut mellan mig och Petter, usch.. Har gråtit så otroligt mycket inatt, drömt så hemska saker så jag vet inte vad.. Usch, nej jag kan inte ens skriva om det här utan att börja gråta igen, så nu sätter vi punkt här!