onsdag 9 februari 2011

kramper..

För ett tagsen skrev jag att jag hade kramper i magen och så, och igår kväll fick jag tillbaka de.. Jag orkar inte, det gör ont, jag kan inte sova, äta och det slutar med att jag blir grinig.. Ligger med värmekudde på magen nu och det gör saken lite bättre, men inte helt. Detta suger och jag vill bara ha älsklingens varma hand på min mage och somna med den så, och sen vakna av att smärtorna är borta!
bild från sommaren 09

Spotify??

Jag kom precis och tänka på det där med Spotify och all jävla reklam, alla stör sig på den och allt sånt. Men det är inte det, jag tänkte mer på det där med den "Göteborgska"-reklamen om man säger så. Om ni tänker på den om GP, och nudelpacketet, är det bara vi i Göteborg och Göteborgsområdet som har den reklamen? Eller har alla andra i Sverige också den? För asså, de är ju en Göteborgstidning om man säger så, och de ställena som ligger i närområdet av Göteborg. Men får alla andra i Sverige också höra den reklamen? Jag kan inte säga att det är en självklarhet att de inte får de, men troligen får de ju inte höra den och istället höra på någon annan skit reklam. Aja, nog om det nu.
 bild lånad av emma c

usch usch usch

Ååh idag är det verkligen inte min dag!
Dagen börjar med att jag är sur och grinig när jag vaknar och ja, alla vet nog hur en sån dag fortsätter? Jag orkar inte ens gå in på hur min dag i skolan har varit, utan det räcker med att den har varit världelös. Usch, usch, usch. Nu ska jag iallafall försöka muntra upp mig själv med att fixa och packa lite inför Vemdalen på söndag, längtar, samt att lyssna på musik i min ensamhet!