onsdag 17 november 2010

dagens outfit

tröja - ullared
joggingbyxor - älsklingens (a)
tofflor - stadium
nu är jag färdig duschad, så nu blir det till att fortsätta skriva dagbok.. Ska skriva några "dagar" till tänkte jag, sen ska jag äta lite mat och lägga mig på soffan och kolla på film eller något. Hoppas eran dag är lite roligare än min, för detta suger riktigt mycket..

duschtime!

Nu har jag suttit med mitt häfte som jag tänkte ha som dagbok till APU'n i över en timme och skrivit, så nu får det bli en paus med en dusch och till att sätta på nytt te-vatten. Jag känner mig duktig, men om jag hade skrivit efter varje dag hade jag inte behövt sitta här nu och skriva en dagbok för två och en halv vecka, detta suger!

påkörd två gånger..

Hur kan man bli påkörd två gånger? Ja det kan man ju fråga sig, men det har faktiskt hänt idag, läsa själva här. Usch det är lite hemskt faktiskt, det står inte mycket om det. Men platsen vet jag exakt vart den ligger och jag har spenderat en hel tid där för ett par årsen..

justin bieber - where are you now

hemma från APU'n..

God morgon! Jag är hemma idag för att jag är sjuk och inte får vara på praktiken, det suger.. Så vad kan man göra idag? Sova kanske? Ja om man skulle kunna det så hade det nog varit skönt.. Nej jag har ingen aning om vad jag ska göra idag, kanske skriva lite dagbok om praktiken som jag inte orkat göra ännu.. Nu ska jag i vilket fall kolla på film och hoppas att det går bra för älsklingen i skolan på NP.