måndag 20 december 2010

Paranormal activity 2

Nu är jag hemma igen, och vågar väl inte somna nu efter den filmen.. Satt och spände mig hela filmen för jag var lite småtträdd, samt att jag höll i älsklingen också.. HAHA, nej men den var bra trots att jag är livrädd nu.. Att åka hem själv var verkligen ingen hitt, jag vet inte när jag var så rädd senast.. Tyckte älsklingen kunde följa med mig hem, men han skulle med Hellis! Nu ska jag krypa ner till källaren, smsa älsklingen att jag är hemma och sen sova, godnatt sötisar!
Imorgon får jag lov och efter det kommer min prins hit och myser med mig eller något liknande!

hejdå

Nu är jag klar och ska alldeles strax gå mot vagnen! 

Kanske blir bra tillslut ändå..

Nu ska jag fixa mig och byta om, hoppa ur älsklingens joggingbyxor och sätta på mig något annat. Sminka mig lite kanske och platta hår, ska på bio med älsklingen och lite annat folk. Trevligt, så jag slipper sitta hemma denna dumma idiotiska kväll och försöka döda något..

...

Åt helvete med denna dagen, den suger! Jag vill bara att det ska bli kväll så man kan sova någon gång, vad har jag gjort idag? Jo gråtit, gråtit lite till och gråtit lite mer ändå.. Jag orkar inte detta, allt är så fel och jag vet inte vad.. Jag vill gå i ide och inte vakna upp förens att känns bra igen..

Dåligt!

När jag vaknade för 20minutersen fick jag känslan "Neeeej".. Och efter det har inget känts bra, natten var dålig, dagen kommer bli dålig, allt är dåligt.. Dåliga känslor, det är något som inte är rätt och det vet jag.. Nästa gång är det något som händer och det är dåligt, allt är dåligt.. Jag ska strax åka till skolan och se en dålig film för att sen åka hem och det suger.. Denna dagen suger och den är dålig!