onsdag 16 november 2011

det snurrar i min skalle

Det snurrar sjukt mycket tankar i mitt huvud och har gjort det ett par dagar nu, och jag får ingenting på plats.. Vet varken ut eller in, rätt eller fel, vad jag vill  och inte vill..
Imorgon blir det att åka till skolan och ha Nationella prov i Svenska B, känns rätt skönt att få en dag ledigt från praktiken. Sen när det bara två dagar kvar denna veckan, eller ja en dags praktik och en dags jobb, sen ledig en dag sen en femdagars vecka som det ser ut som nu. Veckorna bara springer iväg känns det som, liksom om tre veckor ligger jag nere i Spanien och har det skönt, och sen är det bara en vecka kvar på praktiken och sen jullov? Tiden går så otroligt fort!

duktig tjej!

Jag känner mig jätteduktig just nu! För ett par veckor sen så ballade min väckarklocka ur totalt och ja, det slutade med att jag tog ut batterierna och hela kittet.. Och jag har varit trött på att kolla mobilen varje gång för att veta vad klockan är, man vänjer sig så fort med att bara kolla upp i taket, och inatt fick jag nog, så nu har jag fixat den igen! Så nu lyser den i taket, går rätt och vad det nu är!