söndag 24 maj 2009

Varför ska en del saker ändå kännas som det passar in så jävla bra? Är det bara för man inbillar sej det, eller för att det faktist är så? Någon mer än jag som tycker det är lite läskigt när det blir så?
Kom nyss hem från bergakungen, har varit på bio med min kära familj. Vi såg en sjukt bra film, och med det menar jag "Män som hatar kvinnor". En av de bättre filmer jag sett de senaste, den va sjukt bra. Jag förstår mej inte på saker ibland, hur fan kan man bli så jävla kissinödig när man är på bio, jag blir alltid lika jävla kissinödig när jag är på bio? HAHA, jag förstår mej inte på det ibland asså. I vilket fall nu är jag en aning trött, så funderar på att lägga mej och se Twilight åter igen. Nu är båda mina älsklingar hemma, både Sofia "Äckel" Ljungmark och Johan Solberg, HIHI. Och de som alla väntat på, dagens outfit. Säkert inte en jävel som väntat på de, men ändå. Till skillnad från alla andra dagar så har jag ny färgat hår som ni får se en bit av. Är faktist rätt nöjd med det, så här ser det ut:
Tjocktröja / Klasströja - vet ej från vart
Jeans - Gina Tricot
Strumpor - Ullared
Ligger i sängen och vaknade för inte så längesen. Ganska gött att inte sova bort helgerna som jag gjorde förr i tiden, men det känns som att det inte spelar så stor roll med tanke på att jag inte gör något vettigt på helgerna ändå så. Ni suger på att kommentera, och ni suger på att uppdatera era bloggar. Sofia du borde komma hem och blogga lite nu, du får inte vara borta från skrivandet så här länge, finns ju inget att läsa då? I vilket fall idag kommer både Sofia hem och Johan, och med det menas det att jag är glad. Det blir inte så mycket längre inlägg just nu, för jag är hungrig så jag ska upp och äta frukost och så måste jag kissa så ska göra det också. Och för den som vill veta så är detta mitt tvåhundrade inlägg.