torsdag 24 mars 2011

promenad

Ligger i sängen nu efter att ha varit ute på en lång och otroligt pratig promenad med Elin. Ska strax ta mig en dusch och sen lägga mig på soffan för att se Big Brother. Efter det blir det sängen och sova, för imorgon är det skola igen, surt..
Om jag bara skulle få ha dig vid min sida, en gång till, hade jag varit världens lyckligaste..

mina naglar

Pluggande gick inge vidare, blev istället till att fixa naglarna. Idag blev dem rosa, snygg? Nej jag vet faktiskt inte, men nu får det vara så. Haha! Jag älskar verkligen att fixa naglarna och så, sen jag gick i 7an, 8an har jag alltid hållit på med att fixa naglarna och sånt. Innan det sket jag totalt i att fixa dem. Nu står det som överst på listan! 
  • Fila/slipa 
  • baslacka
  • nagellack
  • topplack
  • dekoration? limma 

torsdag 24mars

Idag är en absolut bättre dag än igår, på alla sätt och vis tror jag nog. Jag känner mig mycket piggare, det onda i öronen har börjat släppa och ja, det känns bättre! Skolan idag gick fort, inte så händelserik dag, men den flöt på bra trots långa raster.. Nu ska jag strax gå ner och renskriva en svenska grej, sen skicka in den och en bild, så jag blir klar med det någon gång! Ikväll blir det antagligen promenad med frökenfräken Elin, mysigt!
Inte bra det, på bussen hem från skolan mötte jag Linnéa. Det blev som ett lyckorus verkligen, var ett par veckorsedan vi sågs, så jag blev verkligen glad över att stöta på henne! Att träffa henne, det gillar vi massor.