torsdag 14 januari 2010

Vem vet?

Jag orkar inte redigera några bilder just nu, det var inga roliga bilder på kamera. Och jag orkar inte sitta och bara redigera för sakens skull, så jag redigerade bara en bild och den var på mej.

Hemma och själv


Home sweet home! Nej, men inte för att vara sån, det är faktiskt rätt skönt att vara hemma igen. Jag har inte varit hemma speciellt mycket den senaste veckan, har varken sovit eller ätit hemma. Så det är faktiskt rätt skönt att vara hemma och själv. Just nu sitter jag och lägger in alla bilder från min kamera till datorn, det går inte fort ska ni veta.. Blir till att redigera en del bilder idag, men antagligen inte alla, det är aldelles för många för det.

Förlovningsbild

Skolan&mat

Lugn dag idag i skolan, gick från 10 till 2 ungefär. Tre lektioner och ingen lektion i över en timme, det är så det ska vara. Nu ska jag kolla efter något recept på currysås, jag ska laga mat idag. Så idag blir det kycklingfilé med currysås och ris, mums! Det är nog en av mina favoriträtter, kyckling är så otroligt gott. Någon som håller med mej? Nu tror jag att jag hittat ett recept som verkar vara bra, ska fråga pappa vad han tycker om det.