söndag 17 maj 2009

Skolan imån igen då ja, men den kommande veckan är som tur va kort. Som de flesta andra går vi bara måndag till onsdag, fast som inte många andra så är vi lediga på måndag den 25 också, gött gött. Och på torsdagen efter det fyller jag hela 16 år. Börja övningsköra säger jag bara, så håll er inne gott folk, om ni inte vill dö vill säga. Idag blir det tyvärr ingen bild på dagens outfit. Dagens outfit idag var iallafall Chinos - Gina Tricot, Klasströja - från ja vad det nu är, Linne - Gina Tricot och Strumpor - H&M. Tillbaka till skolan nu, sjukt go dag imån kommer det bli. Börjar fem i halv nio med SO, sen slutar vi ungefär tio i tre med spanska som vi bara ska kolla film på, och där emellan har vi bara svenska, slöjd och mentor. Efter skolan blir det Ullared med mamma, inte varit där på år och dar känns det som. Måste verkligen dit och köpa parfym, boodylotion och lite sånt som e bra att ha. Och om någon vill veta så pratar jag med världensbästa Mathias på msn nu, som jag inte träffat på åratal känns det som.. Ska bara skrivet ett par till rader innan jag lägger mej i sängen och gör klart en bildanalys? eller nått sånt från SO'n som skulle varit klart i fredags, som jag inte hann. Så då blir det att göra klart den nu snart istället. Jag har tänkt en del, tänk vad lätt att skulle vara om det var som i filmer. Tänk vad lätt kärlek hade varit då, och hur underbart det skulle varit då. Då skulle jag inte behövt stå ut med din tysthet och jag kanske hade haft dej vid min sida nu, och för alltid?
Prata med mej, jag finns faktist också här och jag har med känslor. Förihelvete ignorera mej inte bara, jag tål det inte. Jag behöver prata med dej, jag tål som sagt inte din tystnad. Jag behöver höra din röst för att nå fram, och dina andetag för att komma någonstans på vägen. Men när du endas ignorerar mej så går det nog bra va? Nej, helvete heller, så prata med mej eller åt minstånde kolla åt mitt håll. Ena dagen get du mej hopp och saker, andra dagen är allt som bortblåst! Jag tål det inte. Okej, jag gjorde fel. Men du kan åtminstonde prata med mej?
I vilket fall nu när jag sitter här i min ensamhet och skriver så väntar jag faktist på att klockan kan bli tre, så vi kan åka till Ytterby. För det är faktist så att min älskade kusin vid Sofia har fyllt 17år, och det ska självklart firas. Grattis till dej älskling, lite sent, men bättre sen än aldrig.