tisdag 25 november 2008

Så va de ny vecka igen då, och snart är det fredag igen. Veckorna går sjukt fort nu för tiden, snart är det ny år också, fast först är det julafton om mindre än en månad, igår va det en månad precis kvar. Prao hela denna veckan också då ja, och det gillar vi, lr iallafall jag. Tror inte alla har varit licka roade på sin praoplats som jag, tror inte det var många som brydde sej om vart de hamnade, lite synd tycker jag. Jag valde iallafall nått som jag ville, och jag älskar min praoplats. Har lika roligt varje dag. Idag har vi bakat bröd, cheessekake, muffins och brownie.
.
Har precis duschat, sitter och kollar på Frölunda - Rögle på tv, och väntar på att AA ska börja. Jag älskar seriöst AA, bästa serien som går på tv. Efter AA ska jag nog spela lite GH igen, sen blir de nattinatti. Ska ta bussen imån till praon, lite segt är de faktist. Tror att jag ska ta spårvagn in till valand, och sen ta bussen där ifrån istället, så slipper jag byta på markland, lite segt att vänta på bussen där, känns mer hemma mitt inne i stan, och en aning tryckare oxå för den delen.
.
Och igår fick jag reda på utav en i sjuan att skolkatalogerna kommer hem antingen denna lr nästan vecka, längtar lite lagom kan man ju säga.