tisdag 23 november 2010

usch

Idag har det verkligen inte varit min dag någonstans.. Vaknade runt sex någongång av att jag trodde jag försovit mig och vad hade jag inte gjort två timmar senare? Jo, försovit mig.. Stressade som fan och kom iväg, när jag kom till vagnen var den 5min sen och proppfull.. Väl vid Järntorget är det någon snorunge (det var fullt av småbarn som gick av vid Järntorget) som drog i nödbromsen så spårvagnen blev ytterligare 5min sen! Utöver det har min dag inte alls varit bra på praktiken, nej usch.. Så det har verkligen inte varit min dag idag, istället för att sitta uppe och gnälla så får det bli sängen nu, godnatt får jag väl säga då!

♥ Dag 2 – Min första kärlek.

Min första kärlek! Ja, vad räknar man egentligen som sin första kärlek? Är det den man ville ha när man gick på dagis, lågstadiet eller mellanstdiet? Eller är det den man verkligen sträva efter att få? Jag vet inte vad som räknas som första kärleken, men det jag räknar som min första kärlek var ett av mina första förhållande och det var med en kille som heter Hampus.

Vi fick kontakt med varandra första gången vintern -05/06 tror jag det var, men mer än så var det inte. Och början av hösten 06 fick vi bättre kontakt och pratade en hel del. Jag kommer ihåg så väl första gången vi träffades, första gången jag var hemma hos honom/han här, första kyssen och ja, det finns så mycket att skriva om det egentligen. Den julen fick jag en ring i julklapp av honom, och den ligger för tillfället på min byrå bland andra smycken. Senast jag använde den var på avslutningsmiddagen i nian, då jag kände att jag kunde ha den. Ja, Hampus är min första kärlek, jag älskade honom så otroligt mycket och det tog lång tid innan jag verkligen kom över honom. Det var speciellt från mig.

Första kärleken är speciell, den glömmer man inte i första hand. Det är många gånger jag legat vaken om kvällarna och tänkt tillbaka på stunder med Hampus, men nej det är inget som skulle gå igen. Vi har gått olika vägar och lever två helt olika liv. 
bild lånad google'