måndag 21 februari 2011

vad ska man säga?

Jag ska strax hoppa in i duschen och sen mysa mig ner i soffan, med en stor kopp med té och min värmefilt. Tänkte även fixa naglarna lite, nu i veckan har jag skitit totalt i att fixa & fila de eftersom jag åkt skidor och så. Så igår när jag träffade Petter gick två av mina naglar av, och idag i skolan gick en av. Gaaah, jag blir så ledsen varje gång det händer, men det är sånt som händer om man inte fixar & filar de varje vecka och så.. Men just nu känner jag att de inte gör så mycket eftersom att jag har kök både imorgon och på onsdag då jag har kallkök igen. Som jag har längtat, att slippa ha servering och den lärare, det ska bli så skönt att slippa det i ett par veckor! Emma, nu taggar vi kallkök på onsdag & skiter i allt som har med kärlek & killar att göra. Puss på dig, det kommer bli bra, antingen på ena eller andra sättet!
Det fick bli en bild på Tiger, Petters katt. Tänkte lägga upp en bild på Emma, men så såg jag bilden på Tiger och blev påmind om igår när Petter var här. Det var nog då jag insåg att jag inte bara kommer sakna Petter, utan även hans äckliga katt, som jag gillar innerst inne men aldrig har sagt till Petter! Jag kom på det igår då Petter va här och jag såg att hans tröja va full av katthår. Jag satt bara och höll i ett av Tigers hårstrån som hade suttit på Petters tröja, jag bara grät och kände hur jobbigt att verkligen är. Åh vad jag kommer sakna allt som har med Petter, Hindås, Tiger, hans föräldrar, deras söta vita hus och ja allt..

:(

Smärta kommer och går, det gör ont! Jag vill bara känna din närhet och veta att du är min. Men det är över nu, du har vänt dig om och gått.. Det som en gång var du och jag är historia nu! Jag älskar dig så otroligt mycket..

jag vill inte..

låt det bara vara en mardröm..

skola..

Dags för skolan & försöka kämpa sig igenom dagen där! Troligen träffa sötaste Johanna en snabbis också, det gillar vi stort!