söndag 17 januari 2010

profilbild


skrivet i vecka.

Liggandes i min säng, i mitt stökiga rum, ligger jag och ser ut genom mitt fönster. Utanför fönstret är det mörkt, eller nej, det är ju faktiskt flera gatulampor som lyser upp staden utanför mitt rum. Förutom alla gatulamporna ligger det massa snö på marken som lyser upp en hel del också. Om jag kollar ut just nu, faller det flera miljoner snöflingor varje minut. Fast i och för sej, det har det gjort det senaste timmarna. Vår underbara stad blir vitare än vad den redan är. Jag tror jag skulle uppskatta om den var lite grönare. Så jag skulle kunna plocka fram min skejtboard på riktigt, och skejta ute. Det är något jag längtat efter länge nu, nästan förlänge. Medans jag ligger här i min säng och kollar ut, blir jag full av tankar. Tänk de folket som aldrig har sett snö? Bara hört talas om det, men aldrig fått uppleva det. Det är något jag inte kan föreställa mej. Jag är ju trottsallt rätt van vid snö, inte för att vi brukar ha så mycket här i Göteborg, men jag är ändå van. Jag vet vad det innebär, tjocka jackor, strumpor, skor, mössa och vantar. Det är något som är underbart ändå. När jag ligger här, så kommer tankarna om dej. En underbar sommarkväll med dej, på ett fint stället och bara vara. Det är något jag drömt om ett tag nu.

(y)

Jag mår bra!!

-

Förlåt, men det var det enda rätta. Det skulle bara blivit värre om jag stannade, och det vet du också. Detta var det enda som kändes rätt. Du skulle inte ha mått bättre om jag stannade kvar. Jag mår bättre nu, en vad jag gjort den senaste tiden. Jag klarade inte av att stanna hos dej. Det kändes inte som om att vi kunde prata med varandra, det finns inga känslor som förde oss samman. Jag försökte, men det gick inte.

söndag

God morgon folk, nej inte riktigt. Jag har varit uppe i ca en timme, så jag har redan ätit frukost, kollat på Robinson och kollat runt lite på datorn. Senare idag ska mamma klippa mej, antagligen bara topparna och sen fixa till min lugg så det ser bra ut. För just nu har jag jätteslitet hår och min lugg är jätteful. Så det ska bli att fixa snelugg igen. Mer vad som händer idag vet jag inte, funderar på om jag ska åka in till stan en snabbis? Fast jag vet inte riktigt, jag vill jättegärna köpa en peaktröja, men antagligen finns inte den i min storlek.. Annars funderar jag på att köpa en warp tröja som jag har sett på stadium. På tal om warp, så är jag riktigt sugen på att skejta, men hur mycket skejt det blir i år vet jag faktiskt inte.. Men jag hoppas det blir en hel del.