fredag 24 september 2010

New York

Åh nu har min lön äntligen kommit
och jag har lite små saker som jag måste köpa:
  • Jacka
  • Skor
  • Tjocktröja
  • BHar
  • Hämta ut p-piller
  • Pengar till mobilen
  • + lite saker här och var!

I hate myself for loving you

Förut när jag låg i sängen och halvsov innan jag tog fram datorn och kollade på Kungarna av Tylösand, så tänkte jag på min Petter. Ingen ovanlighet att jag tänker på honom, men det kändes så speciellt. Jag tänkte inte ens på det och inte förens jag bestämde mig för att ta upp datorn och kolla på KT märkte jag själv att jag låg med ett leende på läpparna och hade en pirrande känsla i hela magen. Den känslan man känner när man är nykär och allt känns helt underbart, det kändes helt underbart. Jag är så otroligt lycklig med honom, han gör mig så glad. Jag älskar honom mest av allt!

JULEBODA!

Inatt drömde jag om Felicia (Johans kusin) & Juleboda (Johans sommarställe), och imorse insåg jag verkligen hur mycket jag saknar Juleboda. Det var så mysigt att vara där nere, få träffa Johans släkt & Marre och annat folk, att bara ta det lugnt. Allt var så speciellt då, det var verkligen underbart! Något jag ska göra igen är att åka ner till den stranden, det var så mysigt. Må va att jag bara var där nere i tre-fyra dagar, men gud vad härligt det var. Sola, bada, äta god mat & glass, cykla, gå långt, marknad, regn, filmtittande, massa mys och mest av allt ta fantastiska bilder. Nej, jag ska verkligen ner till Juleboda, eller iallafall närheten av det igen. 

Dansar aldrig nykter

Dags att bege sig mot skolan nu för att ha delvis Dryck och Naturkundskap, hej det är min fredag i skolan. Vad som händer idag vet jag inte, inte mer än att min lön har kommit in på mitt konto, älska!