lördag 3 april 2010

sol - iPodinlägg

Ligger på balkongen i bara linne och uppvikta leggings, så jävla härligt är det!! Detta har jag verkligen längtat efter, och de som känner mej bra vet det. Detta är mer än underbart, jag älskar det!! Jag ska strax fixa mej för att åka till Janne och Nettan, sover där inatt troligen så ring och smsa mej!!

Godmorgon?

God morgon och glad påsk eller något liknande! Jag gick upp för ca en timmesen eller något i den stilen, så nu sitter jag i soffan med datorn i knät. Ska strax äta frukost hade jag tänkt mej, sen fixa naglarna, duscha, fixa mej och lite sånt. Jag ska även klippa håret lite mer om mamma går med på det, eller jag ska klippa upp det mer, det är lite förlångt tycker jag allt. Senare idag ska vi hem till kusinerna dit även Toni och Ingvor ska, skoooj!

korthår!

Ja det är sant, jag har klippt av håret!!

jag älskar dej bästavän!

trött&petter!

Jag har varit trött exakt hela dan idag (fredag, skriver i fredagsläge, men detta kommer upp efter tolvslaget, hihi). Igår var jag som sagt med Petter, då blev det ju opera/teater med honom och Ali och efter det blev det telefon någon timme eller så med Petter. Idag vaknade jag runt halv två, då jag låg kvar i sängen ett bra tag innan jag gick upp och la mej på soffan. Hade bestämt att jag skulle vara med Petter idag och så blev det med efter många om och men, men träffade inte honom förens vid sextiden. Innan jag träffade honom hann jag både kolla på film, äta massa godis, klippa mej, duscha och allt sånt. Sen blev det till att åka in till stan och möta honom, ner till bögens och sen hit. Så idag var han hemma hos mej för första gången, grattis eller något i den stilen. Här gjorde vi inte allt för mycket, var nog ute och gick i en timme och så, inte för att det finns något att se här, men ändå! Vid 20 i 11 kom vi in och då kollade vi buss hem för honom och hittade inte om röd gick från hjalmar eller inte, så vi bestämde oss att åka dit och chansa men den åkte inte där ifrån. Så istället fick vi åka till brunnsparken ändå där han tog bussen hem, så ja. Nu sitter jag här hemma med datorn i knät och försöker hitta någon bra film att somna till eller något liknande. Bilder och sånt från idag kommer upp på bildbloggen strax.