fredag 22 januari 2010

en saknad

På ett sätt saknar jag dej. Tre år med skratt, gråt, glädje, kärlek och hat. Jag är glad att vi fortfarande pratar med varandra, efter det som har hänt! Du är guldvärd.

usch..

Jag känner mej fortfarande jättetrött och sliten, även att jag sovit i nästan en och en halvtimme. Börjar antagligen bli sjuk eller något liknande.. Funderar starkt på att starta en film? Men problemet är bara att jag inte har några filmer, eller jo.. Men inga bra tyvärr, så det kanske blir sex and the city för tredje gången? Den är faktiskt rätt bra, men jävlit lång, så den blir det inte!

inte min dag idag..

Nej, idag har det verkligen inte varit min dag. Jag mår inte bra, inte på något sätt känns det bra.. I morse var jag otroligt trött, jag minns inte ens när jag var så trött senast? Så nej, idag har det inte varit min dag. Dagen började som sagt med att jag inte kom upp ur sängen för jag var så jävla trött, sen fick jag jätte bråttom så ja. Min klädsel idag är joggingbyxor och stortröja, det är inte okej att gå så i skolan enligt mej, inte ute för övrigt heller.. Så ja, det är något som är fel och förutom det har jag jätteont i huvudet också och haft det hela dagen. På första lektionen idag som var svenskan somnade jag nästan på, och på dagens restens lektioner också. Det är något som är fel, jag är inte hel. Idag skulle jag egentligen på bio med Petter, men så blir det inte nu på grund av att jag inte mår så bra.. Ska lägga mej på soffan och leta efter någon film på tv och se eller rättare sagt somna till nu..