onsdag 12 januari 2011

hår - iPodinlägg

Idag har jag kommit på att jag faktiskt gillar mitt hår, fast antagligen bara för idag.. Det har nämligen varit precis som jag vill, perfekt platt och så som det är för sällan.. Det hade varit ännu bättre om det var lågra cm längre, men men!

gaah!

Detta är verkligen inte min dag.. Okej, det är inte fel på dagen det är mer att jag har stört mig riktigt mycket på flera olika saker och sånt!
Specsavers är en sak jag stör mig på, jag har haft glasögon (läsglasögon) i tre år till sommaren. Det vill säga jag fixade glasögon och så i början av sommaren 08 och sen dess har jag inte varit hos optikern eller något, har tackat nej till flera olika erbjudanden och sånt. Men trots det ska dem skicka ut deras jävla reklam och erbjudanden till mig, jag blir så trött på det!
Västtrafik är en annan grej jag blir så jävla trött på och stör mig på, de har deras tidtabeller, bör de inte följa de då? Imorse hade jag tänkt att ta bussen precis utanför mig till skolan, för att slippa gå i all den oskottade snön bort till Eketrä. Bussenfan ska gå 07:33 tror jag det är och då är jag nere vid lindholmen 08:01 ungefär enligt tabellen visst om bussen är +/- 5min, men när den är ungefär 10-15minuter sen så accepterar jag inte det och blir trött på det. Och pågrund av att bussen var sen imorse hann jag varken hämta ut serveringskläder eller byta om innan vi började ( 08:15), och jag gick av bussen 08:13?? Mer pengar från västtrafik till mig, ja tack!
Nej nu orkar jag inte lägga ner mer energi på saker som inte passar mig, det finns så mycket och det skulle ta tid att skriva om att som inte passat mig idag!

shopping

Nu är jag hem kommen från skolan och stan, åkte in till stan en snabbis efter skolan och satte sprätt på ytterliggare tre hundra ungefär. Fick köpt mig ett till gina linne, jag älskar dem samt att jag köpte två tröjor till. Tröjorna är lika dana som den vita jag köpte häromdan, men det var nog värt att köpa två till kände jag. Känns som om att det är ett plagg jag kommer använda mig mycket av nu till våren och sommaren, så varför inte liksom? Det var halva priset samt att de kanske inte finns kvar så länge till..