måndag 25 maj 2009

Sitter ute på balkongen och skriver nu, så otroligt skönt väder va? Har suttit ute sen ca halv ett idag, och det enda jag har gjort är och njutit. Är även själv hemma igen, morsan och farsan åkte precis in till stan för att möta farfar för att sen gå på IFK - MFF. Som vanligt ska jag inte gå på matchen utan istället ligga hemma på soffan och kolla på den, gött det med. Med tanke på att jag bränt mej en del idag.. Inte lika gött, men förhoppningsvis har det gått ner tills imån så slipper det synas lika tydligen. Om någon vill veta, så tycker jag att alla ska tycka synd om mej, för jag ska till tandläkaren imån igen.. Fast det som e posetivt med det är nog att jag missar svenska redovisningen, fast då får jag ju göra den senare, så det är mindre bra.. Fast för en gång skull denna terminen är jag faktist klar med svenskan. Har bara lite rester som jag ska göra ikväll som går snabbt. Bokanalysen va jag bland de första som lämnade in så det är bra det. Nu funderar jag på att hoppa in i duschen för det bränner sjukt mycket på mina axlar och armar nu, och mamma lär inte bli glad om hon får reda på att jag suttit ute mer idag. För det sista hon ska till mej innan de gick var "sitt inte ute mer idag för guds skull, du kommer bränna dej". Och som den person som jag är, så sitter jag ute ändå. Jag kom och tänka på en sak, jag har blivit ganska duktig på att uppdatera min blogg nu under ledigheten, tre inlägg på en och samma dag, det är inte dåligt. Fast det blir troligen ändring med det nu när skolan börjar imån igen efter långhelg.
Någon som är förvånad över att Johan dissa mej idag? Det är i vilket fall inte jag, jag har nog vant mej vid hans dissar nu. Så vad ska jag göra idag? Det blir nog inte att göra så mycket, just nu ligger jag i soffan och kolla på Bee Movie. Den är faktist rätt rolig, inte sett den inne. Och varför det vet jag inte? Men vad ska jag göra resten av dagen då? Aja, nu ska jag se klart filmen sen fixa mej lite, sen plugga lite tror jag.
God morgon världen, vilken underbar dag. Säg vart går färden, vart åker vi idag? God morgon världen, här kommer jag. Och det har aldrig förut känts så bra. Okej, med det menar jag god morgon och det är en underbar dag, och att jag troligen inte vet vad jag ska göra. För idag kanske Johan kommer hit, om han inte dissar mej? Och det har ju hänt ett par gånger, så vi får hoppas på det bästa att han kommer hit, annars vet jag inte vad jag ska göra. Idag är det i vilket fall underbart väder, när jag kom upp för ca en halvtimme sen var det redan 15 grader i skuggan, kan det bli så mycket bättre? Nej, inte precis bara hoppas att detta håller i sej så vi blir av med regnet. Jag orkar inte allt regn. Om någon vill veta, så väckte mitt Äckel mej med ett jävla sms. Fast det var nog ändå rätt bra ändå, för annars hade jag troligen bara sovit bort halva dagen.. Funderar på omm jag ska göra en go frukost och gå ut och sätta mej på balkongen nu när vi väl har fint väder? Tycker det låter som en lysande idée, medans Äcklet sitter i skolan och gör prov.