torsdag 3 december 2009

SkolaSkolaSkola

Nu ska jag lägga mej i sängen och försöka göra ett tråkigt LMK-arbete, men jaja. Får se hur mycket det blir med det. Nattinatt.

Mumms!

Bilden får tala för sej själv.
Men ja, så här sitter vi när det blir
rester kvar när vi har haft gäster i restaurangen. Beccas bild förövrigt.

TVkväll.

Just nu ligger jag på soffan, kollar på tv, har tänd brasa och prata med My på msn. Jag orkar inte göra klar LMK-arbetet på datorn, så funderar på att göra det för hand. Men jag vet inte, jag orkar inte med skolan mer nu. Ikväll är det dags för Glee igen, jag längtar. Men innan det är det både halv åtta hos mej och mammas pojkar. Men samtidigt som det är Glee, är det kniven mot strupen på trean.

Höst-Vinter?

Jag kom just och tänka på att det faktiskt inte är höst, det är ju vinter. Tiden går för fort! Vart tog hösten vägen, missade jag den? Vart tog alla mina långa, kyliga höstpromenader vägen som jag alltid brukat ta med iPoden i öronen? Tiden går för fort, jag hinner inte med. Kan ni inte stoppa tiden åt mej, eller iallafall bromsa upp den lite så allt inte går så fort?

Morgon fotografering

Fotograferade lite i morse när jag väntade på bussen.

PROVPROVPROV

Du bär det av till skolan för att först ha matteprov, sen direkt efter det redovisning i ARL och efter det svenskaprov.. Rolig dag i skolan? NEJ, inte precis....

Kroatien, Slantine

Dagens bild är en bild från Kroatien från när vi var och åt lunch i Slantine