torsdag 31 januari 2013

sminknytt

Idag har jag varit i skolan för första gången på en evighet. Dock hade vi bara en lektion som varade ungefär en timme, efter det blev det en go lunch i stan med fina Emelie och lite shopping!
Efter ett förhållande på ca 4-5år vågar jag äntligen släppa taget om dig min älskade plattång, istället hälsar vi Björn Axén välkommen! Tack för dessa åren, du har varit min favorit en långtid, men nu har vi tyvärr glidit ifrån varandra och du har förändrats. Jag älskar dig! 
Fick även införskaffat mig en ny puderborste, foundationborste, ögonskuggsborste och en ny ögonskugga. Nu kanske jag får tillbaka lusten att sminka mig lite oftare och känna mig fräschare, eller?
Har även varit på jakt efter en ny necessär ett tag, så om man handlade för 650kr från Mace up store fick man en necessär med bland annat ett läppstift, ögonskugga, ögonskuggspänsel och en ansiktskräm värt ca 1250kr. 
Fick även köpt mig ytterligare en Body splash från Gina! 
Ibland får man unna sig och det kom Emelie och jag fram till idag, så jag är nöjd med dagens shoppande, hoppas ni haft en lika bra dag som jag! 

egogo

Nu beger jag mig mot sista riktiga dan i skolan!