onsdag 19 januari 2011

matlagning

Jag känner mig duktig, jag har lagat middag hemma två gånger denna veckan. Idag blev det stekpotatis, stekfläsk till mig, till pappa blev det spagetti och köttfärssås och sebbe blev det spagetti & stekfläsk. Känner mig rätt så bra faktiskt!

en vitlögn

Nu är jag hemma från skolan och ligger på soffan för jag har så sjukt ont i magen, krampar som de gjorde förra veckan också, suck! Inte för att det gjorde de i skolan men när jag väl kom hem så.. Trots att de inte gjorde de så drog jag en vitlögn för min lärare när vi egentligen skulle ha slutat att jag var tvungen att gå för jag skulle åka iväg, haha. Jag har ingen aning när de andra slutade eftersom att jag drog när vi egentligen slutade pågrund av att jag inte orkade vara kvar och att vi trots allt slutade och jag hade haft äckligservering hela dagen så tycker det var rätt okej..

Första gången!

Vi var som främlingar när vi sågs. Fast vi egentligen visste nästan allt om varandra!

Tisdagen den 19januari, 2010! Drygt ett år efter att vi fått kontakt med varandra, då tyckte även jag att det var dags. Dags att verkligen träffas, fast egentligen var jag inte så positiv till det först!
 Hur skedde det egentligen att vi träffades? Jo, min älskade lilla Katrine Larsson från Säfle skulle ner hit till Göteborg den 19januari och ville träffa mig då och även Petter som hon fått kontakt med genom mig. Hon visste mycket väl om att Petter och jag aldrig hade träffats. Så lördagen den 16:de bestämde vi att vi skulle träffas på tisdagen den 19januari. 

Tisdagen kom och jag hade servering i skolan och var nervös hela dagen! Vid två tiden slutade vi och Isabella Wendel åkte med mig in till stan och mötte upp Katrine och hennes kompis. Bella åkte hem, och vi lämnade deras väskor på centralen och gick till Mc'D i Brunnsparken. I väntan på att Petter skulle komma, tiden gick och han smsa och skrev att han snart var där. Kände hur pulsen steg och jag blev mer och mer nervös för varje sekund. Efter några minuter kom en helt okejsnygg, inte jättelång kille gående mot oss. Direkt när jag såg honom fick vi ögonkontakt, eftersom att jag var så nervös vände jag bort blicken direkt och sen tillbaka igen. När han kom fram till borde där vi satt kramades vi, och sen pratade vi på en hel del. Åkte och hämtade ut hans mobil som hade varit på lagning hos hans farbror som jobbar i en mobilaffär. Och där kom de kommentarer som "Tjejer ni tar väl han om petter.." med mera och sånt, och jag skämdes jättemycket och tyckte det var jättepinsamt, haha.
När mobilen var uthämtad åkte vi in mot centrala stan igen, på vagnen var jag fortfarande nervös och visste inte riktigt vad jag skulle göra. Så jag satt/stog och tryckte på knapparna på en sån kontantbetalningsgrej så man kan köpa biljetter. Väl framme i stan gick vi till Condeco vid Kompasen och fikade, jättetrevligt och mysigt. Pratkvarnarna jag och Petter pratade självklart mest, och jag pratade väldigt mycket mer än vanligt eftersom att jag var så nervös men ändå så trygg på ett sätt, haha. Av någon anledning när vi fikat klart och bara satt och prata så började jag att hålla på med petters mobil och varför vet jag inte? I vilket fall så gjorde jag det och plötsligt va det fullt av oboy på den, haha hur kommer jag inte ihåg men det var oboy på den och ja det har jag fått höra ett par gånger.. Efter om och men kom vi ifrån Condeco och gick vidare, tiden gick och jag kände att det var dags att åka hem för att "plugga". Petter ville nämligen få med mig på bio när Katrine hade åkt hem till Säffle igen, men nej så jag åkte hem istället.
Idag är det ett årsen, jag älskar dig!