måndag 18 januari 2010

gilla

Nu har jag fått upp några bilder på bildbloggen, det är lite spanienbilder fast fler kommer. Men nu måste jag krypa ner i sängen och sova, imorgon blir det servering och sen fik med Katrine Larsson och Petter Jonasson. Eftersom det är Katrine som jag ska på fik med så betyder det att vi får fint folk hit till Göteborg ända från Säffle/Karlstad. Jag saknar min flickvän otroligt mycket, tycker du ska komma hit oftare.


Ytterligare en blogg

Okej, nu var det fixat. En bildblogg, men mina egna tagna bilder. http://bilderidalmgustafsson.blogg.se/

bildblogg?

Jag funderar på att skaffa ytterligare en blogg, fast bara ha den till bilder. För just nu känner jag att alla bilder jag tar, inte riktigt passar in på denna bloggen. Det blir inte riktigt som jag vill, och just därför ska jag troligen skaffa en för endast bilder. Men vi får se, är inte riktigt säker. Har ju trotts allt BDB, men där lägger jag inte heller upp alla bilder jag tar.. För just nu är jag inne i en sån period då jag tar väldigt mycket bild. Men självklart kommer jag fortsätta lägger upp bilder på denna bloggen med. För vad är en blogg utan bilder? Jo, en riktigt tråkigblogg, enligt mej vill säga.

mitt rum



studiedag

Idag har jag inte gjort så mycket egentligen, men jag har hunnit med en hel del ändå.. Har hunnit se två, eller tre filmer, städar och möblerat om massor i mitt rum, fotograferat, duschat, kollat på tv, suttit vid datorn och strukit. Okej, jag får inte glömma att jag gjort en go smoothie idag också, apelsin/jordgubb/vanilj. Känner mej rätt duktig om man tar bort en del grejer, haha. Bilder på mitt rum kommer strax.

Det går inte..

Jag har ingen aptit till att äta.. Det går bara inte.

bilder


bildfråga

Någon som vet något bra program där man kan redigera bilder?

Godmorgon

Godmorgon gottfolk, vad jag gör uppe nu är en bra fråga. Det är ju trotts allt studiedag idag, så ja. Jag kunde ha legat och sovit nu. Igår spenderade jag mestadels dagen framför tvn och datorn, så min dag var inte så rolig.. Nu ska jag äta frukost tror jag, är faktiskt rätt hungrig.