tisdag 23 december 2008

Hos världens segaste men mest underbara frida persson lundh nu. Snart blir det in till stan och köpa sista julklappen till mamma och pappa. Och ikväll ska jag hjälpa mamma med maten tills imån. Huhu*
.
När vi var i stan mötte vi Daniel, Jocke och Tobbe, gick runt med dem och sådant, åkte till hjalmar, var där en stund. Så åkte Frida och jag hem till henne, åt mat pratade och lite sånt, så kom Daniel, Hanna, Jocke och Tobbe. Vi kollade på Greveholm idag igen, Sunes jul och så började vi kolla på Eva och Adam fyra födelsedagar och ett fjasko, fast jag såg aldrig klart den, gick efter typ 10min eller något sådant. I och för sej såg vi inte klart någon av de andra heller, vi spolade till allt det roliga. Huhu* Vid åtta tiden när jag kom hem fixade jag lite med mitt pepparkakshus, och hjälpte mamma med skinkan. Sen vid nio tiden eller något sådant åt vi lite. Och ja, nu sitter jag här vid min dator igen som vanligt.. Inte bra, inte bra, måste skärpa mej. Jag har faktist blivigt väldigt nyfiken på julklapparna, men måste vänta tills imån kväll tills jag får öppna dem, och det suger häst snopp.. Jag kommer inte kunna somna ikväll, kan aldrig sova dan innan julafton eller min födelsedag, lika spänande varje gång. Huhu* Så någon som är uppe med mej en stund tills jag blir trött och kan somna direkt, utan att vända och vri på mej i sängen?
Huhu, idag/igår måndag gjorde jag inte ett piss. Datorn, datorn och ännu mer datorn.. Hjälpt mamma att baka lite också, men annars har jag inte gjort ett piss som sagt.. Idag/imån tisdag ska jag vara med Frida, ska in till stan. Ska fixa sista julklappen, huhu* Det är faktist julafton imån/övermån.. Jag kan seriöst fan inte fatta det. Det var ju fan nyss sommar liksom.
.
Snackar typ med världens snyggaste, snällaste, gulligaste och jag vet inte vad kille på msn. Och han spelar gitarr också för den delen. Huhu* puss på han liksom.