lördag 16 januari 2010

MSN

Kom hem från Lena för en stund sedan, det var mycket trevligt. Det blev en del bilder tagna, fast dem är inte speciellt roliga skulle jag tro. Men de kommer inte upp här idag, för det orkar jag inte. Just nu sitter jag och pratar med min Sara Hulander och Katrine Larsson på msn, och det är mycket värt det. Det är mycket behövligt kan jag tala om, inte bara för min del, utan för deras också tror jag? Nej, jag ska inte gå in på vad vi pratar om, punkt!

hos lena


Sitter hemma hos Lena med mamma, Björn, Gerd och Kaj. Rätt segt fakiskt, men har fått god mat. Fick fiskgrattäng till varmrätt och glass till efterrätt, gottgott.

Upp till Lena


Jag ska snart börja fixa mej lite, tor jag. Funderar på om jag verkligen ska med mamma upp till Lena? Jag vet inte riktigt hur värt det är, men jag antar att det är mer värt än att bara sitta hemma och nörda. Ikväll skulle jag egentligen träffa Johan, men ja. Efter det som hände igår så blir det inget. Jag har fortfarande lite saker hemma som är hans och han har lite hos sej som är mitt. Nog om det, om jag nu ska med mamma till Lena, vad ska jag då ha på mej? Jag funderar på om jag bara ska ha ett linne, en stor tröja och leggings  eller om jag ska göra mej lite mer fin? Jag orkar inte bry mej riktigt, det är ju inte precis en nobelmiddag jag ska på om man säger så.. HAHA! Jag funderar även på om jag ska ha min svarta kläning som jag hade på 9:ernas avslutningsmiddag i våras? Usch nej, varför ska jag alltid ha dessa problem med vad jag ska ha för kläder på mej.. Nu ska jag iallafall upp och sminka mej, för antagligen blir det till att följa med mamma.

Blogg nr 2

Nu tänkte jag länka min andra blogg, men som sagt. Ni kan ju alltid försöka komma in på den, den har ju trottsallt lösenord! Lösenordet är som sagt endast för att olämpliga personer inte ska veta allt som händer. Och är ni intresserade av att veta det, så är det upp till er själva om ni vill ta den risken!

Födelsedagar

Blablabla, idag är det en del folk som fyller år precis som alla andra dagar. Men idag orkar jag inte gratta någon speciell här på bloggen, men ja Grattis till de som fyller år. Jag nämner inga namn och då är ingen glömd heller, så det låter bra!