måndag 30 augusti 2010

drömmar och visioner!

Åh just nu har jag stora fina drömmar och visioner! Drömmar inom den närmsta tiden, de närmsta månaderna och de närmsta åren. Tänk om allt ändå kunde bli som man för engångsskull vill. Den drömmen jag hade då, den gick i uppfyllelse, men göra dessa det?  

Körning i stan!

Idag har jag varit ute och övningskört en stund med pappa, på både nya och gamla ställen! Började med att köra till Ugge, pappas jobbarkompis och lämna ett par högtalare till honom. Så idag körde jag vid gamla björlandavägen, över älvsborgsbron, götatunneln, Ahlen(!?), lundbytunneln och så hem. Idag var en av de första gångerna det var roligt att köra, så ja. Jag känner mig riktigt duktig,

min prins ♥

Du är det enda rätta ♥
bild från sebbes student'

skolan suger!

Kom hem från skolan för drygt en timmesen. Dåligdag, dåligtschema, dåligmat, dåligtplanert, dåligt och ännu mer dåligt.. Imorse började vi med Näringslära och då gjorde vi inte allt för mycket, skulle hämta ut böcker och så, men det fick inte jag för jag har inte lämnat in alla från ettan än. Hoho, så får nog göra det imorgon har nämligen fått den första läxan för terminen, sug! Efter näringsläran som slutade drygt en timme tidigare hade vi introduktion inför idrotten, men innan det tre och en halvtimme rast, segt! Under den tiden åkte jag in till stan med Carro och Elin och kollade lite kläder och så. Har hittat världens sötaste kofta som jag funderar på att köpa, ååh jag är kär. Så efter idrottens introduktion slutade vi och nu är jag hemma och ska inte göra allt för mycket resten av dagen. Troligen prata med älsklingen ikväll om lite saker och ting..
 jag ska ha!

patetiskt

Hur dum får man lov att vara? Jag trodde du var lite smartare än så faktiskt! Det är fan bara patetiskt.. Det var sånt man gjorde när man var liten och inte visste bättre. Men tydligen har du inte ens kommit ur det? Jag orkar inte ens lägga energi på dig och ditt patetiska liv!

drömmar..

en del drömmar är konstigare än andra! Nu ska jag snart bege mig mot skolan med en ond hals och ingen lust..