onsdag 10 december 2008

Emmy Elizabeth Hedström.
Du mår bättre nu, min skönhet. Har du klarat dej såhär långt, så klarar du dej igen resten också. Du är stark, det vet både du, jag och alla andra också. Jag älskar dej (v.
Idag va det första luciatåget för iår för våran del, de gick finfint. jag och linnéa stog och grät i tåget för det var så fint när jennifer och frida sjöng duett.. efter luciatåget fick vi fika och sånt grejs, sen gick vi till skolan käka i bamba ch sånt. Sen va de spanska. Linnéa, Ida och jag hade sjukt skoj, jobbade inget. Menmen, vissa lektionern blir de så på. haha. Sen slutade jag, och de börja snöa när vi hade spanska också. Jag orkar inte med snö. Det är ba kallt, äckligt och jobbigt. Uschusch på de..
.
Vad har jag gjort för att du ska ignorera mej totalt? Du pratar inte med mej längre, och du kollar inte äns åt mitt håll. Vad är det med dej? Om det är såhär du vill ha det, så okej. Men kom inte till mej när din kinder är våta av tårar. Vi var faktist bästakompisar. Men det dog ut, för du gjorde dina val och jag mina.