tisdag 6 juli 2010

tabletter...

Jaha, nu har man då varit hos läkaren. Så nu ska jag knapra tabletter x antal dagar tills prickarna är borta och det slutat klia. Ska tillbaka till vårdcentralen på fredag igen och kolla vad de säger och så. Idag efter vi varit där åkte mamma och jag till Backaplan och handlade kläder, yeeay. Idag fick jag köpt mig en ny bikini, ny jeanskjol och ett par svarta leggings. Denna veckan har det blivit massa nya kläder och det gillar vi. Nu ska jag packa för att åka till mormor, sen blir det att äta middag och sedan ta kvart över sex bussen. Kommer hem på torsdag kväll igen och då får jag förhoppningsvis träffa min älskling?

nej..

Det känns inte riktigt bra just nu..

Sarah Jessica Parker

Åååh, nu har jag beställt Sara Jessica Parkers parfym Lovely, gilla! Får den om drygt två veckor när mamma och pappa kommer hem från turkiet.
bild från google'

sjukan?

Idag blir det troligen att åka till sjukhuset när mamma kommer hem från jobbet, mina utslag som jag har på benen ska kollas upp. För nu har jag fått det även på ena armen och skulderbladen, så det ska kollas upp. Ikväll tar jag bussen upp till mormor, för att jobba onsdag och torsdag, gilla. Jobba betyder lön, och lön betyder pengar, och pengar betyder att jag kan handla kläder. Nu ska jag äta frukost hade jag tänkt mig, goa ostmackor får det bli idag igen.
bild från igår'