onsdag 6 april 2011

elinpelin

Tog en promenad med Elin tidigare idag, promenad på ca en timme, lite mer! Duktiga som vi är, blivit en hel del den senaste tiden. Massor av prat, skratt och bara vara, det gillar vi. Snart blir det att kolla på BB och sen sova, längtar till min säng! Sovmorgon imorgon till fem i tio eller något, skönt om något.
bild snodd av elin

älskade du

Oj, något fel på min bror idag tro?? Jag sa till honom att ingen kommer hem och lagar middag idag till oss och så, så sa han att jag skulle göra det istället. Men jag orkar verkligen inte idag, nej jag är för trött. Så sa till honom att göra det, och tro det eller ej, han står och lagar middag till oss nu! Det är inte allt för ofta han gör det, så nu e jag stolt över min älskade bror!
bild lånad från hans FB-/tagg -bilder

iPod nano

Herregud asså.. Igår installerade jag iTunes på denna datorn (min mini pc/bloggdator), så idag har jag kollat igenom min gamla iPod nano som har legat död i över ett år.. Och ja, herregud.. Jag har inte lagt in musik på den sen sommaren 09, eller om ens efter det.. Så otroligt gammal musik, och sen så har jag inte renast den på hundra år, det är massor av fjortis musik och liknande.. Så jag tänkte faktiskt dela med mig av några av låtarna här och nu faktiskt. Lyssna och njut, eller gör som min lyssna och skäms!
Ja, det är en liten del av allt dynga jag lyssnade på som mindre, och tyckte var jättebra och allt sånt.. HAHA! Jag skäms just nu och ja, jag fattar inte hur jag gjorde det då men men..
 under perioden jag lyssnade på fjortisdunk,
så var jag väl lite smått fjortis också, så..