onsdag 15 februari 2012

ny tröja.. igen?

Förut när jag var nere i Varberg en sväng fick jag inhandlat mig en tröja. Bra eller dåligt? Både och om jag får säga det själv. Bra då jag behöver nya kläder och dåligt för min ekonomi och för att jag gjort av med så otroligt mycket pengar det senaste..

elin ♥

Jag saknar min vän, min granne, mitt kinderägg! Saknar att ligga på soffan och dricka te, kolla på dåliga tvprogram och bara mysa till det till hundra procent om kvällarna!

slut

Även dem svåraste problemen är viktiga och ta tag i, det har jag gjort idag. En sten, en liten sten men tillräckligt stor för att vara jobbig har lättats från mitt hjärta! Jag tror det blir både bättre och lättare mellan oss två nu. Det blev inte riktigt bra när det väl blev som vi ville.

babe

Idag blir det en vända ner till Varberg för att träffa saknade Johanna. Ni anar inte hur mycket jag saknar den bruden då vi inte setts sen i slutet av november? Tiden går så sjukt fort och ja.. Men nu ska vi äntligen ses igen! Kom precis ut ur duschen, eller nästan iallafall har hunnit sminka mig också, så ska snart fixa håret så är jag så gott som redo för att åka neråt i landet!