onsdag 2 mars 2011

2mars

 
ett ord och det är love

underbaringen själv!

Nu är jag hemma efter en underbart mysig kväll med Rebecca, massa prat och ännu mer skratt om man säger så! Du är underbar hjärtat, love. Får verkligen ses snart igen, sjuk hur bra vi funkar ihop trots att vi knappt känner varandra. Har egentligen inte så mycket mer att skriva, förutom att vi tog sjukt snygga bilder både med kamera och i fotoautomat, haha. Samt att en kille tog kort på oss, åt oss, sjuk! 

sötbecca

Sitter med alla möjliga jävla böcker framför mig just nu känns det, jag orkar som sagt inte! Så istället hade jag tänkt mig att hoppa in i duschen, sen äta lite och senare åka in till stan och träffa Becca för att prata massor. Tror verkligen jag behöver prata med henne, eftersom att hon känner Petter såpass bra och jag tror det kommer bli en del snack om honom. Även om jag inte riktigt vill det, för jag har inte pratat om honom med någon på ett par dagar så då kommer säkert alla tårar komma på en och samma gång, tyvärr! Men vi får försöka att hålla det inne så gått det går, nu blir det duschen så jag e lite fräsch när jag ska träffa henne.

pluggpluggplugg

pluggpluggplugg, jag dränks snart i allt jävla pluggande! Engelska, svenska. samhäll, natur, näringslära och all annan jävla skit! ååh, jag orkar inte detta mer.. Lov? Ja tack!