onsdag 13 oktober 2010

La Booga Rooga

Usch, jag är riktigt seg idag. Välbehövligt att stanna hemma idag, trots att jag inte känner mig speciellt dålig. Men eftersom att jag spydde inatt, så kände jag inte direkt för att åka till skolan. Har fått samlat lite krafter och hämtat mig inför imorgon då det är lång dag i skola, inte okej! Jag är trött på skolan, på alla falska människor och på att inte veta vad jag vill. Så idag har jag samlat mig lite, fått tänka över saker och ting även om det blir jobbigt. Jag har tagit upp saker med Petter ang. oss och så, jag älskar dig! Jag ska strax sätta mig med Samhällsböckerna och läsa igenom inför provet imorgon, så jag kanske får in något iallafall!
don't hate me bby

du är allt jag nånsin önskat!

Jag är kärare än någonsin, och jag bubblar av känslor som jag inte kan kontrollera. Just därför blir saker och ting som det blir, en del bra saker och en del mindre bra. Jag har en pojkvän som förstår mig, även om jag inte alltid är så lätt att läsa av. Jag har även en pojkvän som står ut med mig trots mitt humör som kan vara som en 5årings. När jag inte får vara med honom, saknar jag honom oerhört mycket. Han får mig att må så bra, bättre än någon annan någonsin har fått mig att må. Jag har kunnat öppna mig för honom, på ett sätt som jag bara kunnat göra för en tidigare. Jag älskar min pojkvän, och det är honom jag vill leva med. 

lämnas ifred

Jag vet inte vad jag vill, jag behöver.. Jag vet inte vad jag behöver!

En doft av kärlek

Kul att missa första varmkökslektionen som jag hade sett fram emot! Idag blir det till att ligga på soffan och må dåligt, förhoppningsvis blir jag bättre. Inatt när jag vaknade och mådde som sämst hade jag fått flera sms av mitt hjärta, han kan vara för gullig ibland asså! Nu ska jag försöka sova en stund till innan jag orka göra något annat.