fredag 8 januari 2010

Sarabejbi!

Jag saknar Sara Hulander otroligt mycket, det suger att du inte kommer imorgon!

Bild från avslutningsmiddagen i våras.

Knas!

Min bloglovin har varit lite konstig senaste tiden, så ja!
Nu får vi göra om allt på nytt..

Saltade popcorn

Jag blev jättesugen på något gott för en studsen, så jag fick uppe och kollade om vi hade något gott hemma! Och nej, det hade vi inte, så jag popade en påse popcorn. Jag då, tycker att popcorn är förlite saltade i vanliga fall, så jag saltar alltid extra! Fast denna gången det kanske blev lite för mycket extra.. Så just nu sitter jag och äter jättesaltade popcorn och dricker saft! Vilket liv jag har asså...

Nytt på bloggen ------->

Jag har lagt till en ny grej till höger, som ni säkert lagt märket till. Där kommer det ibland uppdateras, men inte så ofta. Det är lite information om mej, och ja! Den mesta informationen om mej hittar nu ju såklart i bloggen! Nu ska jag fixa mej.

Vinterbilder


Stressdag!

Sitter hemma hos Johan just nu, nästan helt ensam. Erik är också hemma, men ingen Johan. Johan är i skolan, och varit det ett tag, han gick tidigt i morse. Jag funderar på om jag ska hoppa in i duschen och sen fixa mej. Har en hel del att göra idag, må ni tro! Ska möta Alle och Oskar, följa med Johan och köpa jacka, handla grejer till tacos och lite annat tills på imorgon. Sen ska vi, Johan och jag även hem till mej och äta middag, sen ska vi till Bo och fixa pjäxor till Johan. Eftersom att Johan är i skolan och inte slutar förens tre, känns det som om att allt kommer bli jättestressigt, och vi har inte tid för något av detta imorgon. För imorgon ska jag på 9års-kalas för Erik i Stenungsund vid ett-tiden, så är inte hemma förens tidigast fyra. Och Johan ska till Ulricehamn och åka skidor, så han är inte heller hemma förens vid fem-tiden ungefär. Så, idag blir det till att göra en del. Har nyss redigerat lite bilder som jag tog igår, kommer upp strax här på bloggen.

Melissa Horn - Hanna

Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut
Och visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla häromkring
Det fanns en kärlek men den har brunnit ut
Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut
Du säger att du minns och att det känns som igår
Men det var för länge sen för att ens komma ihåg