måndag 8 oktober 2012

sovdags till lejonkungen

Nu ligger jag och min älskade Winnerbäck-tröja äntligen nerkrupna i min goa säng och är laddade för film. Lär nog bli lejonkungen, som det varit den senaste veckan. Ja, jag är 19år, men jag älskar den och det kan aldrig bli för mycket!

högvarv..

Nu ligger jag äntligen raklång på soffan efter en stressad dag, då jag gått på högvarv hela dagen. Min dag började med att jag försov mig, eller nej jag orkade inte gå upp så jag låg kvar i sängen tills det var 12min tills bussen skulle gå. Så fick slänga på mig kläderna och halvspringa till bussen, men jag hann, tack och lov. Väl i skolan får jag höra att vi ska filéa fisk, och redan då blir min dag mindre bra, då jag verkligen inte gillar att göra det. Men som den som jag är och älskar att hålla på med mat, har jag gett mig fan på att lära mig det och att kunna det också! Efter lite svordomar, grinighet inombords och det ena och andra fick jag en hel lax filéad och klar! Väl efter kökspasset vet ni ju redan att jag stressade fram och tillbaka till skolan.. Efter skolan stressade jag hem, fick i mig lite mat och sedan blev det en härlig promenad ner till gymmet ihop med Elin. Väl klara på gymmet tog vi oss en promenad hem igen i höstregnet, mysigt! Och nu ligger jag raklång i soffan och kollar på tv, dock är jag fortfarande uppe i högvarv och kan inte riktigt varva ner.. Har alldeles för mycket känslor, tankar och frågor inom mig!

busskort, eller ej!

Idag skulle mitt "terminskort", busskort, vad du vill kalla det ha kommit, då jag använt mig av ett "sju-dagars" kort i en veckan.. Så det var var bara att bege sig mot rosenlund och Vux idag igen då det var sagt att mitt busskort skulle vara där och klart för att hämtas. Så direkt efter kökspasset idag stressade jag iväg dit, men fanns det något busskort till mig? NEJ! Det fanns det inte, så nu stressar jag tillbaka till skolan för att ha en sista lektion på drygt två timmar som redan börjat!