söndag 8 november 2009

Falskhet?

Jag har inget att säga, jag vet inte vad jag ska säga. Det sårar att höra dina ord, du säger att du säger allt. Men ändå är det så mycket som jag inte vet? Det känns som om att jag borde veta mer? Det känns ibland bara som om att det är massa tomma ord som går mellan oss två. Jag är inte säker på att jag vet vart jag har dej eller om jag har dej på riktigt.

FILM!

Ligger på soffan i vardagsrummet med datorn i knät och kollar på tv4's långfilm, Breach. Helt okej film, har inte hängt med i hela filmen men ändå och nu är det tio nyheterna. Imorgon är det skolan igen, åtta till halv 12 ungefär. Jag gillar måndagar!! Så otroligt skönt att sluta tidigt. Efter skolan blir det till att plugga lite, både varmkök och LMK.
Kusin och jag på bilden, Lucia -08!

Jul?

Klementiner, pepparkakor samt öppenspis. Är inte det en speciell känsla? Det tycker iallafall jag. Doften från en öppenspins blandat med doften av klementin och smaken av pepparkakor. Det är en julkänsla, och sen speciellt när julmusten finns hemma också. Eller när man värmen glöggen för första gången på året, vid första advent och sakta men säkert räknar man ner till jul. Det är en speciell känsla.

Manda 16år!

Grattis på storadagen tjejen.
Jag saknar dej otroligt mycket!

Något som inte längre existerar!

En tid som inte längre är med i min värld,
men som ändå saknas någonstans där inne.