söndag 15 maj 2011

klar med idrotts-inlämning

Nu är jag klar med pluggande, äntligen! Att man alltid ska skjuta på allt, så man får sitta med det i sista stund och att man aldrig lär sig det.. Men men, nu är det klart i alla fall och kan lämnas in imorgon, jag är rätt duktig! Det vore ännu duktigare om jag skulle komma ihåg att skriva ut det imorgon också, så jag inte missar att lämna in det på grund av det, det hade ju varit synd! Dock hoppas jag på att min lärare är nöjd med vad jag hade skrivit, annars blir det ju lite jobbigt för min del.. Nej nu ska jag lägga ifrån mig datorn och sova några timmar så jag orkar upp till skolan imorgon. Men innan det, vill ni veta en sak? Jag går bara i skolan imorgon och på fredag denna vecka. För tisdag och onsdag är jag ledig av någon anledning och torsdag är det Ester Mässa så då ska jag bara ner till skolan snabbt för att få närvaro och sen åka och jobba! Godnatt sötsaker!

pluggpluggplugg

Ligger i sängen och håller på att skriva på mitt idrotts arbete, har ca två sidor kvar att skriva, så det blir att ligga uppe en stund till.. Ligger dock med tända ljus och lyssnar på mysig musik, så det är rätt okej ändå. Och om jag inte blir klar ikväll åker jag hem imorgon på håltimman och skriver klart det, men jag lär ju bli klar ikväll så!

saknaden.

Jag minns när vi bytte nummer.
Jag minns natten då vi smsade i flera timmar.
Jag minns det första telefonsamtalet.
Jag minns första bilden du skickade på dig.
Jag minns vårt andra telefonsamtal.
Jag minns att det var då vi pratade hela natten.
Jag minns alla dagar efter det.
Jag minns första gången vi sågs.
Jag minns tiden efter det.
Jag minns andra gången vi sågs.
Jag minns dina läppar och din kropp.
Jag minns när jag blev förälskad i dig.
Jag minns i förrgår.
Jag minns när du och jag blev till vi.
Jag minns dagen då du lämnade mig.
Jag minns sista kyssen efter att det var slut.

Det finns en saknad än idag..

hemma en stund

Hemma från ena jobbskiftet nu, så ligger i min säng och tar det lugnt. Vid halv tre ska pappa och jag åka in igen, för jag börjar andra skiftet vid tre ungefär. Så nu fram tills dess ska jag bara ligga i sängen och ta det lugnt, äta lite och inte göra något alls.
jobba i spöregn/hagel är väl kul?