söndag 22 maj 2011

reeeeeegn...

Regnet öser verkligen ner utanför mitt fönster nu och jag börjar bli orolig inför fredag.. Jag kommer bli så ledsen och besviken om det regnar, för jag vill verkligen kunna sitta ute.. Vi får hålla tummarna och hoppas på det bästa!

cupcakes

Idag har har jag bakat söta små cupcakes, fast de blev inte så söta men ändå. Cupcakes som andra gör blir alltid så söta, men idag blev inte mina det.. Ska nämligen ha det på lördag, på mitt släktkalas så kände att det var bäst att provgöra de en gång innan. Utöver det har jag handlat nya shorts och en ny vårjacka som ni får bild på senare!

anledning till varför...

Dålig uppdatering jag vet, men det är sånt som händer ibland! Jag har inte direkt haft tid till att blogga och inte haft något att blogga om heller för den delen. I torsdags var jag ju i stan och pluggade lite med Rebecca vilket gick bra då vi blev klara med vårat projektarbete inom projekt och företag. Sen på kvällen träffa jag Elin. I fredags var det då skolan första lektionen var att redovisa projektarbetet för läraren. Efter redovisningen fick vi reda på våra slutbetyg och då får jag G i projekt och företag, helt okej ändå.. Sen blev det lång väntan tills nästa lektion som var drycker då vi bara hade betygs snack och där får jag MVG om jag lämnar in en grej bara vilket känns väldigt skönt. Efter det slutade jag, åkte hem och duschade sen kom Linnéa hit. Så hela fredagen spenderade jag med henne samt på kvällen var det Veronica Maggio vilket som var en besvikelse för mig.. Och idag (lördag) har jag då varit med Linnéa en stund, då hon sov här inatt och efter det har jag varit med Elin. Samt att jag var uppe hos B&L med Elin & hennes päron och åt middag. Så jag har haft lite fullt upp, så inte haft tiden till att blogga. Nu ska jag strax sova i vilket fall!