söndag 26 juli 2009

Jag har kommit på en sak som gör mej väldigt lycklig, det är inte sant vilket lycka jag känner just nu. Någon som vill veta? Ja, tanke mej väl det. Det är att läsa en otroligt bra bok, som man verkligen lever sej in i. Och just nu för mej är det fjärde boken av twilight, så otroligt bra och jag lever mej verkligen in i den, kan inte låta bli att läsa. Samtidigt som jag läser och blir otroligt lycklig av boken, så får jag mega gulliga sms av älsklingen. Får man inte ett lyckorus i sej då eller? Det får jag iallafall, och allt känns så underbart. "Jag vill inte sitta i en jävla bil längre, jag vill ligga i en säng med dej (L)", snart ses vi älskling, inte långt kvar nu. Jag älskar dej. Jag får ett så otroligt lyckorus av alla dina gulliga sms. Jag ryser i hela kroppen av lycka - som om att jag har fjärilar i magen, varje gång du smsar eller ringer mej älskling. Du är det bästa jag vet.
Bilden är från skolavslutningen nu i våras/somras.
Satt och kollade egenom bloggen lite, och märkte att jag inte lagt upp så många bilder från Juleboda så här kommer några till men inte alla, för det orkar jag inte.
Har legat i ett varmt och skönt bad i ca en och en halv timme, så otroligt skönt. Jag älskar verkligen att bada hemma i vårt badkar, det är något speciellt. Det är en speciell känsla, jag vet inte riktigt men något är det. Att bara ligga där med massor av skum, bubblor, massage olja, musik, levande ljus och allt vad det nu är, verkar det inte underbart eller? Jag älskar det iallafall. Det som är positivt med det är väl att man blir ren(!), mjuk och luktar gott efter, det negativa är nog att man blir så in i helvetes trött.. Så om man inte känner sej slö innan man lägger sej där, så gör man det definitivt efter. Bara ligga att koppla av, finns det något bättre?