fredag 17 juli 2009

Har precis borstat tänderna och ska krypa ner i sängen strax för att först läsa lite och sen sova. Jag måste läsa ut den boken snart, jag blir galen. Jag har fjärde boken som står och väntar på att få bli läst. Så nu blir det till att lägga mej och läsa en stund, och hoppas på att jag inte gör som jag gjorde nere i Juleboda hos älsklingen. Där somnade jag med både glasögon på mej och med boken i händerna. Nej, nu måste jag sluta skriva, godnatt folk.
Ligger på soffan med datorn i knät och kollar på "dumpad" på tv. Läste precis Saras blogg http://inberlin.blogg.se/, inte igår hon uppdaterade den precis. Lite synd att hon uppdaterar så sällan tycker jag, för hon skriver riktigt bra. Hon hade även lagt upp en bild från när Oskar, Johan och jag var hemma hos henne och åt tacos och hade det jättemysigt. Just nu känns det som om mina läppar dödar mej, det känns verkligen att jag har ätit både popcorn och salta tacochips. Usch, jag tycker verkligen inte om när det blir så. Jag står verkligen inte ut när det blir så. Förresten, någon som la märke till att jag skrev att jag ätit popcorn idag? Det är inte allt för ofta som jag gör det. Jag gillar egentligen inte det speciellt mycket.
Jag har tänkt på en sak, jag blir förvirrad av alla dessa jävla bloggare. Med de menar jag tex Alexandra http://kissies.se/, Kenza http://kenzas.se/, Amir http://gaybloggen.com/, Isabella http://blondinbella.se/ och alla de där "kända" bloggarna. De är antagligen bara kända bland de flesta ungdomar, tonåringar med blev de vuxna då? Jag har aldrig hört en vuxen prata om någon av de, förutom BlondinBella. Men de andra då? BlondinBella har jag bara hört folk prata om med tanke på att hon var med i Lets Dance, nu senast eller vad det nu var. Men annars, har jag aldrig hört någon prata om henne. Det är bara bland alla ungdomar jag hör om dessa bloggare. Gasch, jag tycker de är patetiska. Vilka är deras "riktiga" jag, om man säger så? Nu tänker säkert alla som läser detta, "enda anledningen till att du skriver detta, är för att du är avundsjuk på att de tjänar pengar på sin blogg, och inte du". Nej, så är det faktiskt inte. Det är inte heller för att de har fler besökare än mej. Jag bryr mej faktist inte om någon läser min blogg eller ej. Som jag tidigare har skrivigt, har jag bloggen för att få skriva av mej mina känslor, tankar, vad jag gör på dagarna med mera. Jag skiter totalt i om någon läser det eller ej. Jag har den definitivt inte för att tjäna pengar som Kissie, Kenza, Amir och BlondinBella.
Det får räcka med dessa bilderna för stunden, orkar inte lägga upp fler bilder just nu. Det finns ju som sagt faktist på både bilddagboken och på Facebook.
Sitter och funderar på om jag ska lägga upp lite bilder från Juleboda, men jag vet inte. Har ju faktiskt lagt upp nästan alla bilderna på Facebook, och en del på bilddagboken. Bara så alla vet så har jag BDBHD nu, så kolla bilderna i HD nu, mycket bättre kvalité och sånt. Så med tanke på att jag fixat HD, så lär jag börja lägga upp mer bilder igen. Jag vet, BDB e bajs. Men nu va jag ju dum och fixade HD så ja, nu får det användas också. Förutom att jag fixat BDBHD så har jag även varit en sväng på Hjalmar med Caroline, hon skulle hämta ut en grej åt sin mamma och så köpte hon en ny bikini överdel. Det händer nog inte så mycket mer idag för min del, är rätt trött från efter tågresan igår. Blir att ligga på soffan och kolla tv ikväll för min del. Fast mest av allt vill jag vara nere hos älsklingen igen. Det var riktigt jobbigt att åka ifrån honom igår, bröt ihop totalt innan vi äns hade satt oss i bilen för att åka till tåget. Ville verkligen inte åka hem igen. Sen när jag satt på tåget från Hässleholm till Göteborg bröt jag ihop igen, jag vill inte vara ifrån dej älskling. Du är min lycka, utan dej finns ingen lycka. Jag älskar dej otroligt mycket min sockertopp.