onsdag 23 mars 2011

saknaden är stor

Nej, idag har verkligen varit en jobbig dag.. Jag orkar inte mer, tårarna blir bara fler och fler.. Jag står inte riktigt ut längre, jag saknar dig så mycket så det finns inte ord för det! Det är verkligen jobbigt.. Idag är tårarna fler än vad de har varit de senaste två veckorna. Inte en ända tår på två veckor ungefär och nu är det mer än någonsin.. Jag vill bara somna in och vakna upp av att allt är bra.. Om inte det, vill jag bara somna nu och vakna upp imorgon och iallafall vara lite gladare!

21april 2010...

"hej älsklings ida :) ♥ du ska bara veta hur mycket jag gillar dig, det pirrar lika mycket varje gång i magen precis innan vi ses :$ efter så gråter jag inombords för jag hatar verkligen att lämna dig :( då jag är med dig är allt helt underbart. tiden står stilla för mig och trots det så flyger den iväg fort som vinden. Om du aldrig har förstått mina känslor för dig är det inte så konstigt för det enda jag vet är att jag är jättekär i dig men kan inte beskriva det i ord så jag försöker inte än :) du är en fantastisk person som lever livet efter vad du känner är rätt för dig. det ska du göra ! du är ärlig när du får en fråga :) du undrar säkert vad det är jag gillar hos just dig, det är inte lätt att svara på men du är söt insida som utsida, helt underbar är du på alla sätt och vis :) du får mig att fatta aaahhaa det finns fortfarande någon som bryr sig om mig och jag har verkligen något att kämpa för :) du får mig att känna lyckan direkt när du kommer upp i mitt huvud ;$ det jag vill komma fram till är att jag älskar verkligen dig och vill inte förlora dig :) ♥♥ Petter älskar sin Ida :)♥ "

Hittade precis denna texten på min iPod, Petter skrev den den 21april, förra året. Tänk om allt kunde vara precis som då. Jag var lyckligare än någonsin och hade honom som jag älskar mest av allt. Idag, nu, vågar jag knappt höra av mig till dig.. Vad tycker du om mig egentligen? Det är absolut inte såhär jag vill ha det..

i miss you

det känns jobbigt, just idag känns det jobbigt. precis just nu känns det extra jobbigt också, jag saknar dig så.

segdagiskolan,inteokej

Lång och seg dag i köket idag, usch.. För att inte må hundra, så var det verkligen en lång dag! Var inte direkt taggad på kök idag heller eftersom jag inte mår hundra. Sen så var det en viss person som väckte mig igår kväll precis när jag somnat, & sen så kunde jag inte somna om igen, så det blev att jag låg vaken ett tag och inte kunde somna. Det vill säga, att jag har varit jättetrött idag och är fortfarande det, så ska ta mig en powernap på soffan nu hade jag tänkt mig!