torsdag 13 januari 2011

solen i ögonen

Är det rätt eller fel att fråga sin partner hur den tycker det är mellan de? Är det okej att göra det, eller är det hel fel? Kan partnern få känslan av att "jag" i själva verket är osäker i förhållandet och behöver hon/hans bekräftelse av vad hon/han tycker/känner?

Nu ska jag krypa till kojs så jag inte vänder på dygnet över helgen, med tanke på att jag knappt vänt tillbaka de sen jullovet så det är väl bäst att fortsätta försöka vänta tillbaka det!

Johanna ♥

Jag vet en söt och underbar Johanna som saknar sin pojkvän som inte har kommit hem från Egypten(!?) än, så jag tycker ni ska tycka synd om henne! Hihi Puss på dig goding!

körkortsbok

God middag!
Nu har jag kommit hem från skolan och har fått helg! Imorgon är det prövningar i skolan, så jag e ledig, det gillar vi stort. När jag kom hem låg det ett paket från posten i hallen till mig och gissa vad det var? Det var faktiskt inget märkvärdigt, eller jo det var min teoribok till körkortet, så nu blir det till att plugga. Ska försöka plugga så mycket jag kan, som t.ex. när jag sitter på bussen hem/till älsklingen, hos honom om vi inte gör något, när jag går och lägger mig, mitt på dan & på morgonen. Sen blir det till att läsa lite här och var säkert. Det blir boken jag läser upp i vemdalen under vecka 7!