måndag 5 oktober 2009

Moln, molekyler, syre och väte, eller vad allt nu är. Jag vet inte. Eller varför inte rosamoln som svävar runt istället för vita / gråa / svarta som ingen vill ha, kan de inte vara rosa eller kanske turkosa? I vilket fall kan jag inte speciellt mycket inom NO-ämnena, förutom en del grejer, mohaha och varför jag skriver om det vet jag inte riktigt.
"Tidiga dagar med en hals som gör ont, en kropp som sover, ringande mobiler och sena bussar. Kalla vindpustar som blåser, och man känner kylan igenom en tjock, mysig vinterjacka som man ändå tycker borde stoppa vindpustar som gör en ostabil i benen. Halvt vinglandes i klackskor går man till bussen i en tjockjacka så man ser tjockare ut än vad man redan känner sej, och ett par leggings till de som man önskar gjorde så att benen såg smalare ut. Stressiga dagar med provocerande människor, sömnlösa nätter med jobbiga tankar, klart det tar på ens kraftar."
Kom hem för en stund sen från skolan och föräldramötet, jag är trött. Först skola 08:00-11:20, sen in till stan med flickorna, träffa älsklingen en stund och sen tillbaka till skolan vid fyra tiden för att ha föräldra möte 17:00-21:30. Lång dag med mycket skratt, kan man nog säga. Nu är jag i vilket fall slut i hela kroppen, benen och fötterna gör ont och huvudet ska vi inte prata om. På föräldramötet idag fick jag reda på att mamma, känner och har varit frisör till Mikaels mamma i min klass och även att min grannes syster hennes dotter går tydligen i min klass också. Så ja, idag fick man reda på en hel del som jag inte visste om tidigare. Om det är bra eller dåligt är en annan femma.