söndag 11 januari 2009

Jag saknar MIN flickvän, bara så alla vet.. Katrine Larsson är jävligt bra. Jag älskar dej. Och det suger att vi bor så jävla långt ifrån varan tycker jag. Du borde komma till Göteborg snart igen tycker jag.
.
.
.
.
.
.
Kärlek är nog något av det värsta som finns ibland. Jag gillar dej, tror jag? Du har flickvän. Vi flörtar? Du skiter i henne, och bryr dej om mej? Jag vill inte komma emellan er? Du säger att du inte vet hur du ska göra. Jag säger, gö det som känns bäst. Men ändå håller du på med båda? Det kan la ändå inte vara det som känns bäst, att hålla på med båda? Det är något som inte stämmer. Jag vill inte gilla dej, för att du och din flickvän är skit söta tillsammans. Men när det är du som börjar att smsa, så kan jag inte motstå att svara. När det är du som ringer, jag kan inte låta bli att svara. FAN.. Och det är jag som är ivägen mellan dej och din flickvän, det är därför ni bråkar. Hon har misstankar om att du håller på med någon annan, men du säger att du inte gör det. För i helvete, snälla säg till henne som det är. Eller sluta med att smsa och ringa mej.. Du sårar både mej och din flickvän när du håller på så här, men det har du inte tänk på va? Förlåt.. Kan du inte komma hem nu, så vi kan prata egenom detta? Så du kan välja mej eller henne, eller ingen alls?
.
Att gilla någon som man aldrig träffa, som man smsat, pratat i telefon och på msn med, men som man aldrig träffat, är det fel? Jag gillar inte kärlek.. Var du tvungen att smsa mej den dagen i somras/höstas? Var vi tvungen att börja prata med varann? Det är något som blivigt fel. Hur kan man vara så charmig på sms? Det är något med dej. Du är för bra för att vara sann..