torsdag 8 januari 2009

KROATIEN 2008
Jag saknar det så oerhört mycket. Det är nog den bästa semestern jag varit på, förutom ja.. Det har ju sina anledningar, men förutom det. Ta mej tillbaka NU. Och inte om ett halv år.. Tänk att få göra vad man vill, gå upp när man vill, äta, dricka och sova gott. Det finns inget bättre än det. Och framför allt att ha havet ca 30meter ifrån sej när man vaknar, kan det vara mer underbart? NEJ! Vila Iva, ohja! Jag älskar det.
Hejsan hoppsan, imorse gick jag upp vid sex ungefär. Duschade, fönade/plattade håret, klädde på mej, packade gympakläder, och frukost. Till frukost idag blev det ett äpple och en knäckemacka. Mötte Linnéa på eketrä vid halv åtta tiden, tog spårvagnen till Wiesle och mötte Alm. Gick upp till skolan, hade terminens första engelska lektionen, och första lektion för övrigt. Den gick la någolunda fort. Efter engelskan var det dax för gympa i bjurslättskolan. Så vi gick ner dit, hade gympa. Sen från halv 11 ungefär till två så hade vi håltimma, för vi inte hade någon SO. I bamba idag var det kyckling och ris, då åt jag lite. Inte allt för mycket kan jag säga. Och sen var de EV. då var jag i bilden med Alm. Efter skolan åkte jag och Frida in till stan hämtade ut min älskling (mobilen), sen köpte jag utökning till terminskortet. När vi var klara med det gick vi och åt på paprika. Nyttigt och gott.
.
Jag har bestämt mej. jag ska gå ner i vikt, jag ska börja träna/motionera, jag ska sköta skolan bättre, och jag ska dra ner en hel del på dator sittandet. Nu kommer det mesta dels bara bli dator på helgerna och kvällarna, om äns det. Jag ska börja plugga mycket, och gå långa prominader och tänka över mitt liv mycket om hur jag själv vill ha det. Säg vad fan ni vill, men jag är trött på det här. Jag vill inte ha det såhär längre. Jag vill vara den där flickan som vågar visa sej i bikini, som har självförtroende och blablabla. Och det kommer inte precis genom att sitta vid datorn. Nej, verkligen inte. Det måste man ta tag i genom att börja tänka på vad man äter och genom att träna.