måndag 11 april 2011

min rebecca

Åååh, jag fick precis sms av min älskade Rebecca! Jag blev jätteförvånad och glad såklart. Alltid lika kul att få sms av henne, blir alltid lika glad. Gosungen skrev "Jag älskar dig Ida <3", ja jag blev verkligen glad. Så nu ska jag sova med ett stort leende på läpparna och drömma om galenskaper jag och den tjejen ska hitta på i framtiden! Älskar dig hjärtat, ses snart igen!!

Dag 01 – Presentera mig själv

Jag heter då Ida, bor i Göteborg hemma hos mamma och pappa, samt med min bror. Är 17 år, och blir 18år om ca en och en halv månad. Ser fram emot det väldigt mycket! Just nu läser jag andra året på Ester Mosessons gymnasium, Hotell & Restaurang programmet. Är ca 164cm lång, eller kort som många brukar säga att jag är.. När jag var mindre/yngre var jag väldigt mycket längre än mina kompisar, men när jag var ungefär 13, 14år slutade jag växa. Sen dess har de flesta växt om mig, och jag har blivit en av de korta typerna i mångas ögon. Nej jag vet inte riktigt vad jag mer ska skriva, har ju gjort detta så många gånger, så detta får bli bra så!

nu kör vi igen ja,

Jag vet att jag har gjort många liknande såna här listor, men jag tycker man lär känna bloggaren så bra genom att den som bloggar gör såna här, så jag kör på ytterligare en till. Det blir ju olika skrivet varje gång man för en sån här lista tycker jag. Jag gör det delvis för min egenskull för att kunna kolla tillbaka på det, men även för att ni ska lära känna mig bättre!
Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek

Dag 03
– Min familj
Dag 04 – Intressen
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min bästa vän
Dag 07 – Den här dagen för ett år sedan
Dag 08 – Det här saknar jag
Dag 09 – Barndomsvän
Dag 10 – Ett jobbigt ögonblick
Dag 11 – Detta ångrar jag
Dag 12 – Mina förebilder
Dag 13 – Mina dåliga sidor
Dag 14 – Det här hade jag på mig idag
Dag 15 – En önskan

solar

Sitter ute på balkongen nu och njuter av det härliga vädret, skjortan åker av och på beroende på hur mycket det blåser, men mestadels är det rätt vindstilla som tur är!

sol&värme

Nu är jag hemma från skolan igen, helt död! Jag känner mig som ett vrak, det är inte okej att ligga vaken halva natten som jag gjorde inatt. Jag kunde verkligen inte somna, jag var så uppspelt, men ändå inte.. Jag har en sån längtan, så jag kunde verkligen inte somna.. Somnade nog runt fyra ungefär, och vaknade vid 8. Kom iallafall iväg till skolan och i tid, gjorde prov och åkte hem igen, ovärt som fan.. Ska snart ut och lägga mig på balkongen med datorn för att kolla ännu mer resor till varmare breddgrader för Johanna och mig, det gillar vi! Först Kroatien i början av Juli i två-tre veckor, kommer hem, så fyller Johanna år, sen i början av Augusti blir det nog Spanien, Turkiet eller Grekland/Kreta med henne! Det kommer bli en toppen sommar, och jag längtar så mycket, just därför skriver jag så mycket om det.

vill sova...

Varför e jag vaken nu? Jag bör sova, jag ska sova, men kan jag sova då? Nej.. Ååh jag börjar få lite smått panik för det nu, jag måste verkligen sova.. Jag kommer aldrig palla skolan imorgon om jag inte somnar typ nu direkt, och så vrider man tillbaka tiden några timmar så hade jag orkat.. Men nej, nu är det så att jag inte kan sova, och vända och vrida på sig är ingen hit..

blää

Nej men det är väl kul att man kan sova va? Slutade att smsa med Johanna för drygt en halvtimme sen, och har fortfarande inte somnat.. Brukar somna på typ 5 sekunder, men nej.. Så istället tog jag upp datorn igen och nu kollar jag på solresor för oss två! Vill ha sommar nu...