lördag 5 mars 2011

det känns, men det blir lättare ändå..

Jag har smsat med Petter nästan konstant hela kvällen, så jag e faktiskt rätt nöjd. Vi har pratat en hel del om oss, om vårat förhållande och så som vi hade... Visst det gör jätteont att höra en del saker, men en del saker vill jag ändå veta. Jag undrar så mycket, och en hel del saker har jag faktiskt fått svar på, men jag e lite fundersam över vissa saker.. Men men!

-

Att inte ha tillgång till den man älskar mest av allt och den man bara vill vara med, att inte ha tillgång till den som man en gång i tiden ha haft är jobbigt. Riktigt jobbigt! Jag vill bara vara i din närhet, känna din doft och bara vara, men det är över nu. Det vi hade är historia nu!

hejdå göteborg

Nu e mamma klar med min mössa som jag började på i torsdags, underbart! Inte för att jag är någon direkt mössmänniska, men det kan vara mysigt med mössa ibland. Nackdelen är väl att det börjar bli varmt ute och att det blir för varmt med mössa, men det är ju bra det för då är våren på väg! Jag ska alldeles strax bege mig mot Hindås för att ha en lugn dag/eftermiddag där och för att fördriva tiden en hel del, det gillar vi.