onsdag 27 oktober 2010

onsdagsmys

Ligger på soffan just nu med ett stort grönt äpple bredvid mig samt underbartgott te, och på tvn är det "Bonde söker fru". Kan det bli bättre? Knappt, det enda som fattas är att mamma kommer hem och att min älskling inte är här. Jag saknar honom otroligt mycket.. Hoppas vi ses snart igen min gullunge!

kli, kli...

Usch, jag är så torr om mina händer just nu och jag har ingen hudkräm som riktigt hjälper eller som jag vågar använda.. Nästintill alla mina hudkrämer är parfymerade och jag försöker använda det och parfym just nu för jag har fått massa utslag igen. Men denna gången är det inte likadana som förra gången, utan nu är jag knottrig på flera ställen och kliar jättemycket.. Okej, det kliade jättemycket då också, men de ser inte likadant ut nu och jag vågar inte ta mina tabletter som jag fick då! Tycker mamma kan komma hem nu och pyssla om mig och bestämma om vi ska avvakta ytterliggare en dag eller om jag ska åka till vårdcentralen redan imorgon.

pengar

Idag är det den 27e, och det betyder lön, jag gillar det! I helgen ska jag ta en sväng förbi stan och köpa mig en stor, gosigtjocktröja för det behöver jag verkligen.. Jag har nog två eller tre olika tjocktröjor jag använder, resten är försmå och sen har jag bara koftor, så det suger ju lite. Så en tjocktröja ska jag allt införskaffa mig! Sen ska jag även kolla på skor, men det får mamma betala. Utöver en sväng till stan vet jag inte riktigt vad som händer, kanske en sväng till Hindås? Nej, jag vet faktiskt inte, jag har inte bestämt något alls. Lovet börjar ju på måndag och det är ju skönt!
bild lånad av sara'
en gång i tiden gick jag ur grundskolan,
och då hade vi en avslutningsmiddag.